Cu ocazia apropierii sărbătorilor de iarnă, Traian Băsescu a ţinut azi o conferinţă de presă la Palatul Cotroceni, în care le-a atras atenţia românilor asupra pericolului la care se expun dacă nu consumă alcool cu discernământ.

„După cum bine spune o vorbă din popor, degeaba bei ca porcu’ în ajun! Cine n-a băut constant tot timpul anului ar face bine să se abţină de la alcool pe timpul sărbătorilor de iarnă. Astfel nu vor apărea cazuri de oameni ajunşi în comă alcoolică în spitale. M-aţi văzut pe mine vreodată în comă alcoolică?”, s-a întrebat retoric preşedintele.

Mai mult, şeful statului s-a revoltat împotriva românilor care merg în cluburi ca să bea whisky cu Red Bull. “Combinaţie mai idioată n-am auzit! Practic, îţi baţi joc de whisky, şi credeţi-mă că ştiu ce vorbesc. Dacă vreţi să ştiţi cum se serveşte un whisky, întrebaţi-l pe Emil Boc, nimeni nu-l prepară mai bine ca el”, a spus în încheierea conferinţei Traian Băsescu.

1 COMENTARIU

  1. m e s a j u l poporuluicatre p sss d nu te mai agita ca sifonul ca nu te vrem la guvernare un pnl cu pdl e mai rezonabil locul vostru e la moscova la rusi sa l ajutati pe putin sa ajunga dictator ca nu vrea sa l asculte pe gorby si nici voi psd de romania pe noi poporul roman ramineti in opozitie pina il reinviati pe ceausescu criminalilor la multe esecuri a la m geoana va dorim noi poporul roman

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.