Reporterii veniţi în această dimineaţă pentru a-i lua un interviu lui Emil Boc pe tema prăbuşirii monedei euro au avut surpriza să-l găsească pe premier cocoţat pe o scară, împodobind un brăduţ parfumat de maşină.  “E acelaşi de anul trecut”, s-a scuzat Boc, “na, e criză şi nici n-avea rost să-mi iau unul mai mare, că mă uitam cu binoclul la steaua din vârf”.

Mai în glumă, mai în serios, premierul le-a povestit reporterilor cum şi-a luat falnicul conifer în 2010. “Era chiar în Ajun, l-am luat dintr-o benzinărie, era ultimul. M-am dat mare şi am crezut că pot să-l car singur, dar până la urmă a trebuit să-l sun pe Videanu să vină să mi-l ducă la el în buzunar până acasă. Globurile le-am cumpărat de la o librărie şi ca să nu-mi rup spatele cu ele le-am dat de-a dura la vale până acasă.”

“La anul îl schimb, că şi-a pierdut mirosul”, a mai declarat Boc. “În plus, mă cam şi enervează că tot timpul trebuie să caut ceva mare prin casă, gen cutie de chibrituri, pe care să mă sui ca să ajung în vârf. Mai cad de la înălţime, îmi rup, Doamne fereşte, gâtul şi cine şi-ar dori una ca asta?“ a încheiat Boc

1 COMENTARIU

  1. moral și legal ar fi să precizați că „știrea” este furată de pe timesnewroman.ro

    Stiti că pot să vă dea în judecată?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.