La Giurgiu, au fost prinşi, ieri, doi membrii ai clanului Toboşarii care preluaseră, la comanda şefului lor aflat în penitenciar, aproape două kilograme de droguri.
Nici nu s-au stins bine ecourile scandalului generat de faptele cu violenţă comise de membrii clanului Cămătaru, al cărui lider, Sile, le coordona din spatele gratiilor, căci un nou eveniment demonstrază uşurinţa cu care interlopii reuşesc să comunice din puşcărie.

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. au prins un bărbat şi o fată în timp ce ridicau un colet în care se aflau ascunse aproximativ două kilograme de heroină. Cei doi au fost trimişi să preia “marfa” de către Adrian Alexandru Ion, zis Sandu Triţă, şeful în vârstă de 37 de ani al clanului, aflat în închisoare.

Dănuţ Radu, un bucureştean de 26 de ani, însoţit de o adolescentă de 17 ani, tocmai ridicaseră un pachet cu haine, în care se afla heroina, dintr-un complex comercial aflat la marginea Capitalei. Drogurile comandate din Turcia de Triţă urmau să fie porţionate, înmulţite prin amestecarea cu diferite substanţe şi distribuite pe raza municipiului Bucureşti. Cele 1981,8 grame de heroină sunt evaluate le circa 80.000 de euro.

Membrii clanului Toboşarii fac parte, susţin anchetatorii, dintr-o grupare infracţională formată din cetăţeni români şi turci şi era coordonată din penitenciar de către Sandu Triţă. În luna mai, anul acesta, el şi încă trei membrii ai familiei au fost condamnaţi pentru traficarea a aproximativ 623,45 grame de heroină şi 162 de comprimate de metadonă.

http://www.evz.ro/detalii/stiri/efectul-camataru-doua-kilograme-de-heroina-comandate-din-puscarie-958642.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.