Vestea că PIN a fuzionat prin absorbţie cu UNPR este doar vârful aisbergului politic lansat de UNPR. În spatele uşilor închise s-a întâmplat ceva mult mai serios: Partidul Poporului a semnat un protocol secret de colaborare cu UNPR, totul la insistenţele lui Cozmin Guşă, acum proprietar pe o parte din OTV.

Aruncarea pe piaţă a fuziunii PIN cu UNPR este menită doar să acopere adevărata lovitură politică pe care a dat-o UNPR, adăugându-şi la panoplia politică armata de admiratori ai lui Dan Diaconescu. Totul în secret pentru ca să nu-i sperie pe nemulţumiţi. După alegeri, cei care au votat din disperare cu Partidul Poporului se vor trezi cu surpiza cea mare că voturile lor vor fi folosite de UNPR căruia Dan Diaconescu i se va închina cu toţi aleşii partidului său.

SURSA: vuvuzeaua.ro

2 COMENTARII

  1. daca va e frica si de PP si Dan D sunteti jalnici,mai aveti curaj sa va luptati cu puternicul PDL si marele om politic TRAIAN BASESCU?copii fara minte victoras si crinisor verisorii lui vanesa gagii misto la usl.

  2. Ar fi fost un gest de generozitate, pe care, nici macar din rezonanta cu spiritul Craciunului, nu ne permitem sa’l facem. 🙂 deci, NU, NU am semnat nimic. E o manipulare a prietenului nostru Cozmin Gusa.

    In plus, cum si’ar imagina cineva ca PP Guardiola s’ar putea transfera la Steaua, chiar daca, la prima vedere, culorile echipamentului ar putea induce in eroare?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.