Administraţia locală şi cea judeţeană vor bifa o premieră a ultimilor 20 de ani. Autorităţile giurgiuvene vor organiza, o petrecere, în noaptea dintre ani. Locaţia va fi platoul din faţa Teatrului Tudor Vianu.

Consiliul Judeţean şi Primăria Giurgiu realizează o premieră la Giurgiu şi organizează o mega petrecere în noaptea dintre ani. Giurgiuvenii sunt aşteptaţi de Revelion la recitalurile care vor începe la ora 19.00. Pe scena care va fi amplasată în faţa Teatrului Tudor Vianu vor urca nume mari din muzica românească, care au acceptat să vină să cânte în noaptea dintre ani, la Giurgiu. Vorbim de Ana Lesko, Ovidiu Komornyk, Cristi Dules, Aurel Moga, dar şi de trupele Senzual, Hora şi Bambi. La miezul nopţii, participanţii vor putea admira un superb foc de artificii, care va marca trecere dintre ani.

Marcela Petcu: http://giurgiuveanul.ro/stiri/2938–inei_v_tare_premier_la_giurgiu_de_revelion_petrecere_n_centrul_oraului.html

3 COMENTARII

  1. Tara arde si baba se piaptana!!!
    si cine dracu sta la -0 grade sa ai asculte pe ”rapsozii lu nea Lucica”???
    Sincer in situatia in care e Giurgiu…nu cred ca ne trebuie genul asta de cheltuielii!!!

  2. Muncitorule, treaba e simpla: nu-ti convine, nu te duci. stai linistit fiindca se vor gasi destui care sa se duca acolo in noaptea de revelion, mai ales la miezul noptii. asa suntem noi romanii: daca altii fac iar ai nostri nu fac, ne intrebam oare de ce nu avem si noi ce au altii. daca fac si ai nostri atunci sigur se vor gasi carcotasi care sa zica ceva de rau despre acest lucru. cel mai bun exemplu este meciul lui bute de la bucuresti: pana atunci tipam toti sa vina si sa boxeze aici. dupa ce a venit in sfarsit ne-am trezit ca suntem nemultumiti ca s-au cheltuit bani cu acel eveniment. asa ca nu mai stii cum sa o iei cu romanii nostri…

  3. pai din cauza acestei facturi e posibil sa fie foarte multa lume la spectacolul de revelion: o sa inchidem(sau o sa ni se taie) caldura si o sa iesim la spectacol ca sa ne mai incalzim.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.