Un bărbat de 27 de ani, din comuna Iepureşti,  şi-a pierdut viaţa urmare a leziunilor provocate cu cuţitul, de un consătean. Poliţiştii efectuează cercetări sub supravegherea procurorului criminalist de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Giurgiu. Suspectul a fost arestat preventiv.

La data de 10.12.2011, ora 16,35, ofiţerul de serviciu de la Poliţia Municipiului Giurgiu a fost sesizat prin Sistemul Unic 112  de  o persoană din comuna Iepureşti, judeţul Giurgiu, cu privire la faptul că în urma unui conflict spontan, R. ADAM, de 27 ani, din localitate, a fost înjunghiat cu un cuţit în zona abdomenului.

Victima a fost transportată la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, unde s-a intervenit chirurgical şi i s-a stabilit diagnosticul de plagă înjunghiată penetrantă epigastrică, şoc hemoragic.

Echipă operativă complexă , formată din poliţişti şi procurorul criminalist, a identificat suspectul în persoana lui D. GHEORGHE, de 40 ani, din comuna Iepureşti, judeţul Giurgiu.

În urma cercetărilor efectuate, a fost documentată şi probată activitatea infracţională a suspectului, care a fost reţinut pe bază de ordonanţă de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul  Giurgiu.

În ziua de 11.12.2011, victima a decedat din cauza gravităţii leziunilor traumatice suferite.

Magistraţii Tribunalului Giurgiu au emis mandat de arestare preventivă pe numele lui D. GHEORGHE pe o perioadă de 29 de zile pentru comiterea infracţiunii de omor calificat.

Suspectul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Giurgiu.

3 COMENTARII

  1. Alcoolul asta…..Dinte pentu dinte si ochi penrtu ochi!Ar fi prea usor pentru nenorociti ca astia.

  2. Am pierdut un frate….am pierdut un prieten… am pierdut cea mai depret comoara a pamantului (un om).Imi este sufletu spulberat scriind aceste cuvinte, incercand sa realizez ca numai este printre noi. Desii viata e nedreapta tu de acolo sus sper sa ne veghezi pe toti si sa nu uiti niciodata ca tu ai fost si vei ramane mereu fratele nostru
    ******NU TE VOM UITA NICIODATA******
    Dumnezeu sa-l ierte!

  3. am pierdut un frate ce era cu mn…am piredut un prieten ce imi vroia doar bn…am pierdut un inger ce ma iubea tare si un suflet cald ce-mi da alinare.era doar un om ce nu vroia raul si ajuta lume cum putea de mult…DOAMNE AI TU GRIJA DE SUFLETUL SAU…ca tu ai puterea de a avea grija de un inger cald fara nici o vina…nu te voi uita niciodata ADAM RADU AI FOST CA UN FRATE MAI MARE PENTRU MINE DOMNEZEU SA TE ODIHNEASCA IN PACE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.