Inca tac ! Inca tacem . Asta nu inseamna ca nu stim sau ca nu scriem. Numai ca inca nu publicam. Stim tot. Stim tot ce misca prin toate partidele politice. Stim si ca dupa sarbatori vor fi miscari importante de trupe pe plaja politica giurgiuveana. Stim si cum armatele se consolideaza pregatidu-se pentru marele razboi. Stim si ce arme de manipulare in masa, pe ce sume, si ce generali sau ce locotenenti isi pregatesc lideri politici. Stim si numele celor ce vor fi exclusi din partide. Si numele celor ce vor pleca in noi formatiuni sau vor migra de la un partid la altul stim si ce negocieri s-au facut in spate. Stim cifrele care se promit si platile care se fac.

STIM TOT SI DUPA SARBATORI VOM INCEPE SA SI PUBLICAM.

Dar acum asteptam Craciunul. Ne mentinem mana critica enervand anonimi de mana a doua, dam vesti curate si va lasam sufletul curat pentru sarbatoarea nasterii Domnului nostru ISUS CRISTOS.

Dupa 10 ianuarie vom incepe Marea Dezvaluire. Din toate partidele fara menajamente. Din PDL, PNL, PSD,PP, UNPR, PRM, de la toti. de la absolut toti! Tineti aproape !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.