Poliţiştii de frontieră giurgiuveni au depistat trei cetăţeni străini care au prezentat la controlul de frontieră cărţi de identitate greceşti şi bulgăreşti false.

Astfel, în ziua de 01.12.2011, în jurul orei 02.00, s-au prezentat pentru a intra în ţară prin Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, călătorind cu un autoturism marca VW, trei persoane de sex masculin care s-au legitimat cu două cărţi de identitate greceşti şi una bulgărească.

Procedând la verificarea acestora, poliţiştii de frontieră au constatat că documentele prezentate sunt false.

Cu ocazia cercetărilor s-a stabilit că persoanele în cauză sunt doi irakieni şi un palestinian, cu vârste cuprinse între 17 şi 56 ani, iar documentele false le-au procurat în Haskovo de la un cetăţean bulgar ale cărui date de identitate nu le cunosc, contra sumei de 500 euro fiecare. Au procedat în acest mod întrucât doreau să ajungă în Germania şi nu aveau documente legale în acest sens.

Conform Protocolului romano-bulgar, persoanele şi documentele au fost predate  Poliţiei de Frontiera Bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi luării măsurilor legale.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.