Mezina preşedintelui, Elena Băsescu, a vorbit, într-un interviu acordat publicaţiei online Jurnal.md, despre decizia de a intra în politică, familie, modeling şi toate deciziile care au adus-o în centrul presei de scandal din ultimii ani.
„În politică, am fost de mic copil, de prin anii de după revoluţie. De aceea, nu a fost nimic nou, pentru că şedeam de multe ori la partid în aşteptarea tatălui meu şi acolo mă simţeam ca în sânul familiei”, a declarat Elena Băsescu pentru sursa citată.
Elena Băsescu a vorbit şi despre viaţa de familie, despre persoanele apropiate care au susţinut-o în viaţa politică şi în toate acţiunile publice pe care le-a desfăşurat până acum.
„Mama, stâlpul familiei, o femeie tăcută, dar foarte puternică. Nu m-a încurajat niciodată să mă implic în politică. Cel care m-a sprijinit a fost tata. Dacă fetele iau ca modele femei din domeniul cinematografiei sau alte persoane cunoscute, pentru mine, tatăl meu a fost model”, susţine tânăra. Pe ecranul telefonului Elenei se observă o fotografie în care apare cu tatăl său.
Despre modelling: Este visul oricărei fete să arate ca o prinţesă
„Este visul oricărei fete care apare în reviste să arate ca o prinţesă. Pe lângă toate acestea, am fost bine plătită pentru apariţia în reclame sau pe coperta unei reviste. Părinţii mei au spus că atât timp cât nu este indecent şi îmi câştig independenţa financiară nu mi-au cerut să renunţ. Am pus punct acestei meserii cu doi ani înainte de a începe campania electorală”, spune Elena Băsescu.
Ajunsă la vârsta de 31 de ani, fiica cea mică a preşedintelui spune că şi-ar dori un copil în viitorul apropiat. Momentan viaţa Elenei Băsescu se derulează între Bucureşti şi Bruxelles.
„Ceasul biologic ticăie şi încă nu m-am hotărât, dar cred că într-un an–doi voi dori să am un copil. Viaţa mea personală se derulează între Bruxelles şi Bucureşti. Patru zile sunt plecată, doar sfârşitul de săptămână îl petrec acasă. Dar cred că o pauză de patru zile în timpul săptămânii este binevenită într-o relaţie lungă”, spune Elena Băsescu.
Cum e să fii femeie şi fiica preşedintelui României în politică
„Nu este uşor să fii femeie în politică. Să fii tânără şi, pe lângă toate acestea, fiica preşedintelui este şi mai dificil. Botezul meu politic, dacă pot să-i spun aşa, a venit odată cu celebrele „succesuri”. Am devenit ţinta de ironie pentru adversarii politici, dar şi pentru o parte a presei. Am reuşit să demonstrez că este loc şi pentru tinere în viaţa politică. Femeile pot reuşi în politică, dar trebuie să muncească mult mai mult, să fie cu un minut înaintea bărbaţilor”, afirmă fiica preşedintelui României.

„Nu am făcut ceva pentru a demonstra cuiva ceva sau să concurez cu tatăl meu. Vreau doar să nu-l fac de râs, ci să se mândrească cu mine”, conchide aceasta, după care dispare după uşă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.