Consilierii locali au aprobat vineri înfiinţarea unei autogări în municipiul Giurgiu, în vederea extinderii activităţii de transport în oraş, precum şi în zonele învecinate acestuia.
„Reglementările legale privind transportul public de călători prevăd ca plecările şi sosirile curselor regulate să se facă din autogări, iar prin înfiinţarea acestei autogări se va da posibilitatea societăţii de transport local din municipiu să îşi extindă activitatea de transport prin înfiinţarea transportului periurban fără a fi necesar să încheie contracte cu alte autogări, evitându-se astfel cheltuielile suplimentare”, se arată în expunerea de motive prezentată consilierilor locali spre aprobare de către Direcţia Administraţiei Locale Giurgiu în vederea înfiinţării unei autogări în municipiu.

Consilierii locali municipali au aprobat vineri înfiinţarea unei autogări a municipiului pe un teren intravilan în suprafaţă de aproximativ o mie de metri pătraţi în apropierea Remizei CFR a Gării Giurgiu Nord. „Este o investiţie importantă pentru municipiu şi aşteptăm ca aceasta să fie cuprinsă în bugetul pentru anul viitor pentru că ne propunem ca începând de la vară autogara municipiului să fie şi funcţională”, a declarat vineri directorul companiei de transport rutier TRACUM Giurgiu, Andrei Ovidiu. AGERPRES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.