Zambestirea de luni

Politicianul din Giurgiu duce de un deceniu o luptă cu autorităţile pentru a i se recunoaşte faptul că este bogat. În 2001, politicianul a fost declarat sărac printr-o eroare birocratică de neînţeles. Omul a încercat să o corijeze şi s-a plimbat prin trei instanţe cu jeep-ul ca să demonstreze că este milionar, dar nu a avut câştig de cauză. Chiar dacă i-au văzut limuzina şi cele cinci vile la Giurgiu, la munte si la mare, judecătorii au scris negru pe alb că este sărac lipit pământului.

Milionarul din Giurgiu spune că singurul ajutor în această situaţie l-a primit de la vecini. Ma injura toata ziua ca ii sfidez cu averea mea opulenta iar asta imi da o satisfactie de nedescris. Vă rog să mă credeţi că uneori nici eu nu mai ştiu cum oi fi, mă duc la bancă şi cer un extras de cont şi doar aşa mă mai liniştesc, dar vă daţi seama că nu e ceva oficial, nu poţi fi bogat doar pentru că ai sute de milioane în cont.”

Milionarul   politician giurgiuvean crede că justiţia i-a distrus viaţa: “Nu apar în niciun top al celor mai bogaţi oameni, nu mă caută fiscul, nu mă şantajează nimeni, nu mă urmăresc paparazzi când sunt cu amanta, nici măcar nu-mi răpeşte nimeni copiii, DNA-ul nu-mi zice nimic. Sunt dispus să merg până la Strasbourg ca să îmi caut dreptatea.”

“Când îi arăt soţiei hârtia de la Fisc că am de plătit şi anul ăsta 100 de lei la impozit, o izbeşte un plâns de-i sar colierele cu diamante de la gât. «Cum de suntem noi aşa ghinionişti, dragule?» mă întreabă. Nici nu ştiu ce să îi răspund.” In cazul in care vreti sa ii facem dreptate domnului politician haideti sa ii spunem numele in clar pentru ca avantajele bogatiei sa il urmareasca pana la sfarsitul vietii sale 🙂

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.