Andrei Iucinu a fost muşcat azi de o viperă, chiar în ferma pe care o deţine în apropiere de Giurgiu.

Andrei Iucinu şi câţiva prieteni deţin o crescătorie de vipere la Giurgiu. O dată la două săptamani, Andrei şi asociaţii lui extrag veninul reptilelor. Cel mai probabil acesta a fost şi momentul în care fiul regretatului jurnalist a fost muşcat. Veninul de viperă este atât de puternic încât, în cazul unei muşcături în zona capului provoacă decesul instantaneu.În 2010, Andrei Iucinu (fiul ziaristului Dumitru Tinu, decedat în urmă cu câţiva ani într-un accident rutier-n.r.), împreună cu patru prieteni, a pus la cale o afacere mai puţin obişnuită: au construit o crescătorie de vipere cu corn (vipera ammodytes) în Lunca Dunării, în apropiere de Giurgiu.

” Veninul viperei cu corn este extrem de căutat in toată lumea, dar mai ales în Europa. Deşi periculos, putând fi letal pentru oameni, veninul viperei cu corn este extrem de folositor pentru industria farmaceutică. O viperă ammodytes produce anual aproximativ 1,5 grame de venin cristalizat, care, în funcţie de puritate, poate scoate din buzunarele eventualilor clienţi sume cuprinse între 500 şi 2.000 de euro, ajungându-se uneori chiar şi la 2.500 – 3.000 de euro. Pe de altă parte, îngrijirea reptilelor nu este costisitoare”, declara, în 2010, Andrei Iucinu.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, Bogdan Opriţa, a spus că în ultimele ore starea lui Andrei Iucinu Tinu s-a agravat, iar hematomul suferit la o mână s-a extins la braţ, astfel încât specialiştii de la chirurgie plastică iau în calcul o eventuală intervenţie chirurgicală în această noapte.

Fiul regretatului jurnalist, Dumitru Tinu, Andrei Iucinu, a fost muşcat de o viperă, la crescătoria din Giurgiu, pe care o deţine. Iucinu a fost adus la Spitalul Floreasca pentru îngrijiri medicale,potrivit Realitatea.net.

UPDATE 09.15 Andrei Iucinu Tinu a fost operat noaptea trecuta. Purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, Bogdan Opriţa, a spus ca operatia a decurs bine si starea lui Andrei Iucinu Tinu este stabila.

 

UPDATE 22.30 Andrei Iucinu Tinu, în vârstă de 26 de ani, a fost muşcat de o viperă, sâmbătă dimineaţă, la crescătoria de vipere pe care o deţine într-o localitate din apropierea oraşului Giurgiu, potrivit Mediafax.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.