Președintele PSD, Victor Ponta, încearcă să prevină eventuale plecări din partid, în cadrul unei discuții cu Marian Vanghelie, care ar urma să aibă loc la Bruxelles, pe fondul nemulțumirilor din PSD București legate de excluderea lui Mircea Geoană.

Atât Victor Ponta, cât și Marian Vanghelie se aflau, joi seara,  la Bruxelles. Surse social-democrate au declarat pentru NewsIn că președintele PSD l-ar fi sunat pe Vanghelie solicitându-i să-și amâne plecarea spre România pentru a avea o discuție legată de nemulțumirile din PSD București și posibilele plecări din partid.

Victor Ponta a ajuns, joi seara, la Bruxelles, unde are loc o reuniune a PES. Sursele citate au precizat că Vanghelie ar fi avut de gând să-și anunțe plecarea din PSD în momentul în care ajungea în România. Discuția dintre cei doi lideri PSD ar urma să aibă loc în scurt timp într-un restaurant din Bruxelles.

3 COMENTARII

  1. psd e deja decedat n ati realizat pina acum sau ma rog in agonie ce bruxelles ce dialog ce prevenirui buba s a spart si urmeaza infectia apoi septicemia psd panglicari sabotori delincventi o opinie rezonabila nu ca a voastra sau a lui gim barbalunga care intre 2 fumuri sa apucat sa debiteze povesti de vlasca la gunoi cu voi psd ilor ne faceti tara si orasul de ocara

  2. domnilor psd, scapati de toti incultii din partid (vanghelie, popescu, -central)sau (aurelia dobre, buscu rodica -desi este medic,etc, local) deoarece sustinatorii nu mai suporta reprezentanti in consiliul judetean sau local care nu mai au nici un punct de vedere referitor la problemele judetului sau municipiului, sau care sunt pe langa problemele tehnice ale hotararilor judetene sau locale. Nu dorim reprezentanti PSD care habar nu au despre ce este vorba in hotarari ale consiliilor judetene sau locale.Urmariti sedinte de consiliu judetean sau local si veti vedea ca niciun consilier nu stie despre ce este vorba, dar se conformeaza si-si dau votul ( oare fara interes !)

  3. urmasul PCR cu tot personalul securistocomunist psd a epuizat resursele umane,daca nici acum nu vor reusi sa scape de balastul din partid se va duce precum Titanicul.la vremuri noi oameni noi dar fapte nu vorbe si cu oameni seriosi nu ca ponta si gasca lui de excroci,nu se deosebeste cu nimic de bunicuta,matusa tamara,hrebenciuc,catalin voicu,niculescu arges ETC.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.