O delegaţie oficială a municipalităţii Giurgiu va participa la sfârşitul acestui an la tradiţionala întâlnire cu omologii din oraşul bulgăresc Ruse. Cu această ocazie se va discuta despre viitoarele proiecte ale celor două oraşe înfrăţite, fiind prima întâlnire după recent încheiatele alegeri locale din Bulgaria.

Primarul municipiului Giurgiu, Lucian Iliescu, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă care a avut loc marţi, 22 noiembrie, că relaţiile foarte bune dintre Giurgiu şi Ruse nu vor fi afectate de faptul că oraşul bulgăresc are o nouă conducere.

“O să mergem la Ruse pentru întâlnirea de sfârşit de an. Chiar dacă prietenul meu Bozhidar Yotov nu mai este primar acolo, relaţiile de prietenie cu Ruse vor continua. Nu ştiu cât de veseli vor fi ei deoarece ca şi la Giurgiu şi la ei sunt multe probleme. Probabil că o să plângem unii pe umerii altora” a declarat Lucian Iliescu.

Ruse şi Giurgiu sunt oraşe înfrăţite (oficial) din anul 1997, între cele două având loc până acum mai multe proiecte comune din domenii diferite.

Noul primar al oraşului Ruse este Plamen Stoilov, acesta înlocuindu-l în funcţie pe Bozhidar Yotov în urma alegerilor locale care au avut loc în Bulgaria la 23 octombrie.

sursa: http://www.adevarul.ro/locale/giurgiu/Orasul_bulgaresc_Ruse_are_un_nou_primar-_Acest_lucru_nu_va_afecta_relatia_cu_municipiul_Giurgiu_0_595740899.html

4 COMENTARII

  1. stati pe pace nu intrati in panica nici nu visati cat de aproape sant giurgiuvenii sa scape de satrapul si lacomul actual primar putintica rabdare si gata arivederci mos lucica iti multumim sincer pentru tot ce ai realizat in oras dar vei vrea sau nu e vremea despartirii altul la rand ce e prea mult strica nici nu e nevoie de voturi contra ci pur si simplu asa va fi o sa plece o sa renunte totul are o limita totul are o masura deci la anul si giurgiu va avea cum necum alt edil sef2012 o sa fie un an al schimbarilor la nivel micro si macro spre binele tuturor

  2. totul e trecator, veti vedea in 2012!totul va ramane pe placa de marmura din holul primariei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.