Sanziana Buruiana a fost invitata speciala si totodata presedinta juriului la campionatul national de go-go dance, desfasurat sambata trecuta intr-un club din Mihailesti (Giurgiu). Ea si-a luat in serios rolul si a urcat pe scena, unde a improvizat ad-hoc un concurs de striptease masculin.

Trei dintre barbatii prezenti in primele randuri au intrat in joc si au dansat lasciv in jurul ei, in final renuntand la haine, fiecare dintre ei incercand din rasputeri sa o impresioneze cu miscarile lor, cu soapte la ureche sau cu aspectul fizic. Sanziana l-a numit castigator pe unul dintre ei, care a avut curajul sa isi dea pantalonii si lenjeria jos in fata ei, dezvaluindu-i partile intime. Se pare ca Sanziana nu a fost cucerita de masculii din jurul ei, pentru ca in minutele urmatoare s-a strecurat langa Dj Selenna, o dj-ita care mixeaza topless. Sanziana a dezbracat-o de sutien, iar dupa ce Selena a ramas in sanii goi, cele doua au oferit un show de zile mari publicului.

Fetele s-au mangaiat una pe cealalta, au pozat impreuna, iar in final Sanziana i-a luat castile si a mixat in locul ei. Dupa ce si-au incheiat spectacolul, fetele au luat loc in juriu, din care au mai facut parte doua manechine gemene si profesionisti din domeniu, care au punctat prezenta scenica, inclusiv costumatia, dansul propriu-zis, dar si o proba de dans sexy. Campionatul national de go-go dance este un eveniment ce reuneste cele mai bune 20 de animatoare, calificate in urma mai multor preselectii organizate in toata tara. Cea mai buna dansatoare a fost desemnata concurenta cu nr. 8, Vasilescu Alexandra Luiza, care a castigat marele premiu in valoare de 500 de euro. Titlul de „Miss Popularitate” s-a bucurat de un castig de 300 de euro si a fost cedat celei care a avut cea mai mare priza la public.

http://www.cancan.ro/showbiz/sexy/video-sanziana-buruiana-victima-barbatilor-din-mihailesti-s-au-dezbracat-aproape-complet-si-s-au-frecat-de-ea-194700.html

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.