Aproximativ 20 de primari au participat luni la lansarea proiectului PNDI în vederea semnării contractelor pentru punerea în aplicare a programului de realizare a drumurilor comunale şi judeţene, în prezenţa secretarului de stat în Ministerul Dezvoltării Rurale şi Turismului, Gheorghe Nastasia. 
‘Am dorit să vă strângem pe toţi odată ca să ne punem de acord tehnic cu firma de proiectare pentru că ei au un termen relativ scurt să termine această proiectare, de 45 de zile, după care să putem da drumul efectiv la lucrări în cel mai scurt timp’, a declarat luni, la Prefectura Giurgiu, Gheorghe Nastasia.

El spune că lucrările vor fi începute ”la pachet” iar termenul de execuţie, conform contractului, este de trei ani de zile, dar poate dura şi mai puţin. ‘Guvernul condus de Emil Boc, ministerul condus de doamna Elena Udrea şi PDL susţin infrastructura. Judeţul Giurgiu a fost teritoriu uitat de lume, asta a fost până acum, altfel se pune problema de acum încolo, altă bază, alte proiecte şi altă modalitate de abordare. Până acum nu am avut şi nu avem o economie dezvoltată pentru că nu am avut infrastructură şi sper ca cele 20 de proiecte care încep azi în judeţul Giurgiu cu o valoare de 309 milioane de lei pentru 270 de kilometri în judeţ să fie de bun augur şi oamenii să se bucure de investiţii şi de atragerea oamenilor de afaceri cu această ocazie a realizării infrastructurii judeţului’, a declarat cu această ocazie şi preşedintele organizaţiei judeţene a PDL Giurgiu, Marin Anton. AGERPRES

5 COMENTARII

 1. ce rau poti fi cetatene.din rautate si prostie avem cel mai sarac judet,cele mai proaste drumuri,cei mai putini investitori si cel mai scazut nivel de trai.pentru prima oara in istoria postdecembrista in judetul nostru dl presedinte Marin Anton si guvernul Boc aloca fonduri ptr noi cetatenii acestui judet ce nu a facut psd si pnl in 20de ani.ei exploateaza acest teritoriu de oameni harnici si cinstiti.nu veti mai pacali cetatenii ptr ca sau lamurit de minciunile voastre.viitorul presedinte al CJ Giurgiu vine cu fapte nu cu promisiuni neonorate ca voi si asta se intampla acum,va dati seama cate realizari vom avea cand presedinte al cj va fi dl ministru Anton Marin.succes stimate DOMN!

 2. 270 km de drumuri asfaltate in jud Giurgiu,felicitari dlui Anton M si il asiguram de voturile noastre[oameni de buna credinta]la presedintia CJ GR impreuna cu guvernul Boc si PDL.Mult noroc salvatorilor de neam si tara.

 3. Micutule OBI ce prostut esti ,cine crezi ca va plati aceste lucrari incredintate firmelor de casa ??!!! ,acesti oameni amarati ai judetului tau ,nici decum ANTON BETON din bani personali .
  Cine crezi tu ca va plati lucrarile megalomane care se fac in localitatea ta de bastina (apa,casa parohiala sau,,VESTIARE PT SPORTIVII LOCALITATI)???!!!

 4. ptr prafu de prostie:daca facea usl era tare bine dar voi nu mai puteti ajunge la guvernare sa lamurit cetatenii de voi.lucrarile sunt ptr cetatenii localitati si vor ramane generatiilor viitoare ,au fost facute de patrioti ptr cei ce merita”concetatenii nostrii” nimic nu e prea scump cand e vorba de „OAMENI”si binele lor. PS Numai un partid ca PDL,un presedinte ca dl Traian Basescu si guvernul Boc putea face asemenea fapte ptr tara si popor!

 5. Sa crezi tu ca cetateni au nevoie de vestiare pt sport ,care costa in jur de 10 miliarde lei vechi ,pentru care sportivi ,cei cu tricouri portocalii??echipa de fotbal fiind o echipa privata ,nici de cum echipa comunei ,si zezultatele fulminante(catastrofale) pe care le are in campionatul ONOARE III din judet (locul 14 din 16,victorii 1 ,puncte 3,goluri primite 64,goluri marcate 22 !!!!!) si sa nu uitam ca ilegal si in timp de criza echipa privata C. S. JOITA 07 a lui micutul OBI ,vlad securistu ,gica bruneta si altii este sustinuta suta la suta financiar de PRIMARIE !!!??? ILEGAL si prin abuz ,cineva va raspunde pentru sutele de milioane alocate?? Ce spune Domnul PRIMAR TANASE??
  De ce micutule ORBI nu faceti trotuare pt pietoni ,o gradinita pt prescolari o casa de cultura pt cetateni care doresc acest lucru.
  Cati tineri din comuna Joita sunt angrenatii in fotbal ??? va spun eu 6-7 ca restul sunt din localitati vecine. RUSINE ,RUSINE,RUSINE micutule ORBI daca sustii ca vestiarele sunt un strict necesar.!!! UN REFERENDUM TREBUIA FACUT PT ASA SUMA CARE SE CHELTUIE .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.