Asociatia de tineret  Promovarea Societatii Democratice a organizat sambata 19.11.2011, incepand cu ora 10.00, CUPA LICEELOR LA FOTBAL – Editia II.
Cele 7 echipe reprezentand liceele din Municipiul Giurgiu, care s-au inscris in competitie, au fost distribuite prin tragere la sorti in doua grupe. Dupa disputarea meciurilor din grupe clasamentul s-a prezentat astfel:
Grupa A– I. Echipa Ion Maiorescu      5p,
II. Echipa Nicolae Cartojan  4p,
III. Echipa Ion Maiorescu B  2p,
IV. Echipa Miron Nicolescu  1p;
Grupa B – I. Echipa Tudor Vianu         6p,
II. Echipa Ion Maiorescu C 3p,
III. Echipa Ion Maiorescu D  0p
A urmat Finala mica    Echipa Ion Maiorescu C – Echipa Nicolae Cartojan   scor 4 -5  si
Finala mare   Tudor Vianu – Echipa Ion Maiorescu   scor 2-2
Dupa executarea loviturilor de departajare, datorita faptului ca finala mare s-a incheiat la egalitate, competitia a fost castigata de Echipa Colegiului National Ion Miorescu cu scorul final de 6-5.
Toti paritcipantii au primit premii si diplome de participare.

 

2 COMENTARII

  1. bai milogilor ati politizat si sportul in speta fotbalul auzi la ei promov soc democratice adica mai pe sleau psd vai de voi noi daca asa ati am ajuns va meritati soarta degeaba incercati orice subterfugii si n finala a fost aranjat ati facut in asa fel incat lic maiorescu sa castige dar stim cu totii ca adevaratii campioni au fost cei de la lic t u d o r v i a n u ei au fost campionii sa nu uitati ia ti furat hotilor si mai zice ti ca promovati o soc democratica rusineeeeeeeeeeeee r u s i n ee eeeee eeeee r u s i n e hai v i a n u

  2. Pentru haiduck.
    1. Asociatia nu are legatura cu Partidul Social Democrat.
    Mai intereseazate inainte sa vorbesti.Intreaba pe cine vrei dintre cei care au participat daca s-a discutat politica sau daca s-a zis ceva despre Partidul Social Democrat
    2. Arbitrul partidelor de fotbal a fost un profesor de sport de la Liceul Tudor Vianu asa ca nu poti spune ca au fost furati cei de la Tudor Vianu, iar castigatoarea cupei a rezultat in urma loviturilor de departajare(2-2 scor final in timpul meciului).
    Bravo organizatorilor si la cat mai multe editii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.