Zambestirea de luni 🙂

După ce primarii PDL din Cluj şi Braşov au ajuns să fie cercetaţi pentru luare de mită, premierul Emil Boc a ieşit azi în faţa presei pentru a da lămuriri. „S-a înţeles greşit”, a spus şeful Executivului, „e vorba de fapt de o cercetare penală pur ştiinţifică. Am adus un colectiv de cercetători, oameni de ştiinţă şi vrem ca ei să ne spună cum reacţionează primarii în condiţii de laborator; de pildă, mai fură?”

„S-au făcut o serie de teste, avem deja dosare întregi despre fiecare”, mai declară premierul. „De pildă, le-am dat câte o licitaţie de jucărie şi i-am lăsat să vedem cum se descurcă: sunt în stare să o aranjeze sau nu? Interesant e că mulţi dintre ei se descurcă la fel de bine ca în libertate, practic cei care îi cercetează spun că aceşti primari ar putea să petreacă fără probleme în captivitate  de la 5 la 10 ani.”

„Exista acest mit că primarii, la fel ca urşii panda, nu suportă viaţa în cuşti, se credea chiar că ei nu se realeg în captivitate. Ei bine, cercetările noastre arată că se poate. Avem probe clare, dacă vreţi să le consultaţi sunt la procurori.”

Deoarece organizaţiile ecologiste au afirmat că aceste cercetări sunt inumane şi că primarii trebuie repuşi în libertate., Emil Boc le-a replicat „Primarii o duc chiar mai bine ca în libertate. Gândiţi-vă doar că înainte trăiau numai din ce pica. De asemenea, se ştie că la primari e la fel ca la puii de animale: după ce au pus procurorii mâna pe ei chiar şi o singură dată, dacă îi duci înapoi în mediul lor, partidul nu îi mai recunoaşte.”

1 COMENTARIU

  1. cica autoturismul u s l inmatriculat cu numarul 69 p c v ro a fost prins in trafic fara a fi dotat cu anvelope de iarna la volan era aproape suspendatul si nelegiuitul m geoana iar agentul care l a depistat se numeste decebal basescu fap[tul divers u s l e un betiv ordinar care nu se mai satura sa bea votca kktstalinskaia si se ia mereu de presedinte rusine sa le fie la giurgiu in sala de muzica a liceului cu acelasi nume sa lansat un slagar nou intitulat u s l u s l fantoma tarii noastre e eeeeeeeeeeee muzica e boca si versurile felix motanel premierea va avea loc odata cu inceperea sezonului de colinde psd giurgiu e in pragul scindarii motivul nu mai vor sa recunoasca sigla partidului adica cei trei trandafiri rosii vor ca noua sigla sa fie formata din doua oua si un ciocan la mijloc intre ele primul ou se numeste ponta al doilea nastase iar ciocanul e tataie nelu excotrocelu care cand se supara are ce si cum sa si sparga progeniturile
    usl usl fantoma tarii noastre e eeeeeeee noapte buna tovarasi sa fiti tot timpul tristi si cucaiti ponta tor de servici al de v o trage cu dosul traienelpiratel ha ha ha ce mi plac glumele mele foaie verde magheran pdl e un cosmar foaie verde uniune usl se ndoaie bine si se rupe ca nu e elastic deloc

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.