Cu incepere din data de 28 octombrie 2011, Centrul de Afaceri Transfrontalier „Danubius” organizeaza in fiecare vineri, orele 10.00,  zile de informare cu privire la modalitatile de accesare a fondurilor europene.

Prezentarile vor fi sustinute de specialisti cu vasta experienta in depunerea si implementarea de proiecte cu finantare europeana. De asemenea vor fi invitati reprezentanti ai ministerelor care gestioneaza programele respective. Nu in ultimul rand, consultanti de la CAT vor asista intalnirile si vor sta la dispozitie pentru furnizarea informatiilor de interes pentru cei prezenti.

Discutiile se vor axa pe posibilitatile de accesare a fondurilor europene existente in acest moment, precum si pe liniile de finantare ce urmeaza sa fie deschise in perioada urmatoare.

La prima zi de informare, ce va avea loc vineri, 28 octombrie anul curent, se va discuta despre Programul National de Dezvoltare Rurala.

Cei interesati sa participe la intalniri sunt asteptati la sediul Centrului de Afaceri din Str. Bucuresti, bloc 114, P+M  pentru mai multe detalii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.