Nu va mai saturati de trait bine ! Grasilor, imbuibatilor, nesatuilor, sunculosilor, mancaciosilor, prosperilor, bogatilor, fericitilor !  Sa multumiti P.D.L.-ului, prosperilor, pentru ca dupa ce v-a ingrasat pana nu mai stiti de voi va ia si glicemia gratis ! Pensionarilor cu pensii nesimtite, functionarilor cu salarii astronomice care numai la mancare va ganditi, mai opriti-va odata si multumiti si PDL-ului pentru traiul bun pe care vi-l ofera si pentru grija pe care o are sa nu va ingrasati prea tare si sa ajungeti la  diabet !!!!!

Dupa ce ne-a indestulat cu toate bunatatile lumii P.D.L.-ul s-a gandit sa ne ia si glicemia ca sa nu dam in diabet.

Ca doar nu de grjia actualilor diabetici au ei grija, pentru ca daca ar fi asa ar concepe programe de guvernare prin care acestora li s-ar oferi medicamente la timp si de calitate.

Altfel spus, un gest frumos din partea organizatie de femei a PDL care s-a gandit ca de ziua diabetului sa ofere o campanie de testare gratuita a glicemie cetatenilor municipului Giurgiu. O actiune deosebita pentru un partid aflat in opozitie, sa zicem, sau pentru un ONG umanitar. Dar, pentru un partid aflat la guvernare, cu tot respectul pentru doamna Elena Cristina Dinu presedinta organizatie de femei a PDL, dar cand reprezentantii unui partid aflat la guvernare ne ia glicemia gratis pe strada, asta suna mai degraba a banc ironic decat a actiune de partid ! Asadar grasilor si imbuibatilor, nesatuilor de trait bine, v-ati luat astazi glicemia ? Foarte rau! Ati ratat o alta actiune prin care PDL isi manifesta grija pentru voi !

Iar, daca v-ar fi prins cu glicemia mare prima masura ar fi fost inca o taiere salariala ? Sau o desfiintare de judet ?

3 COMENTARII

  1. da mai da ne am luat o nu ca tine voi de la psd bolsevici neobrazati da ne am luat glicemia si a iesit bine ce va pasa voua mai bine face ti si voi ce fac astia si mai lasati l pe geoana n pace c a fost vedeta destul p s d prosti salbatici debusolati si daca dispare jud ce na mai isparut odata ce va pasa voua stati in banca voastra si rumegati in ciuda ca alta sansa nu aveti pe fruntea voastra scrie opozitie for ever ponta un procuror aiurit un calau bolsevic iar socru su aghiotantu;l lui afacere de familie nu de partid cu voie de la moscova noi am fost la control la glicemie voi duceti va la pediatrie cu ponta al vostru bebelusul capcaun

  2. dna dr Dinu a facut un gest de omenie si generozitate.Depisteaza cazuri de diabet ce vor fi tratate dar din pacate nu poate trata prostia unora ca ponta,crin ,si restul clici [usl]securistocomuniste tradatori de neam si tara.

  3. testarea glicemiei pe strazile judetului nu vine din bunatatea sufletesca si din grija PDL-ului pentru noi ci este o campanie politica de iesire in evidenta .
    -inca mai sunt romani ce pot fi pacaliti sa ii voteze chiar si pentru o glicemie
    -acest gest vine din disperarea de a ramine la putere unde le este foaaaarte bine!!!!!!!!!!!!
    -mi-e sila cind le vad pe aceste cucoane disperate de putere si de bani si imi vine sa vomit -sa nu uitam ca functia aduce cu ea si comisioanele

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.