Revolution este o trupă din Giurgiu din care fac parte Bogdan Mîşu (bass, voce), Radu Burcea (chitară lead, backing vocal), Cuza Penescu (tobe) şi Cristina Opriceană (chitară ritm). S-au format în vara anului 2010 după ce Bogdan şi Radu au renunţat la un alt proiect muzical pentru a se axa în continuare pe hard rock. Cei doi au întâlnit-o pe Cristina care s-a “mulat” perfect pe proiectul Revolution. După lungi căutări, la tobe a venit Cuza. Puteţi să-i găsiţi pe pagina lor de Facebook aici şi pe profilul lor de BestMusic.

Piesa cu care s-au înscris în concurs este un cover după “7 Nation Army” a celor de la The White Stripes. Puteţi s-o ascultaţi pe pagina Trupe înscrise.

Concursul “byron – Rock your High School” este organizat de byron Management. Obiectivele sale sunt încurajarea şi promovarea trupelor de muzică din licee.

Concursul se adresează trupelor de muzică rock ale căror membri sunt elevi de liceu, cu vârsta cuprinsă între 14 şi 19 ani.

Etapele concursului:

1. Înscriere:

Înscrierea formaţiilor în concurs la adresa de e-mail inscriere[at]byronmusic.ro , conform indicaţiilor din pagina “Înscriere” a acestui blog şi a prevederilor Regulamentului oficial care poate fi găsit pe aceeaşi pagină, se face până la data de 10 noiembrie 2011.

2. Selecţie trupe finaliste:

Şase trupe vor fi selectate de membrii byron şi de cei doi reprezentanţi Radio Guerrilla pe baza demo-urilor primite şi vor intra în finală.

Numele celor 6 trupe selectate vor fi afişate pe acest blog în data de 13 noiembrie 2011.

3. Concert-concurs:

În data de 19 noiembrie 2011, în Club Fabrica din Bucureşti va avea loc concursul în cadrul căruia vor concerta cele şase trupe finaliste.

La sfârşitul concursului trupa byron va susţine un concert şi va anunţa formaţia câştigătoare a concursului, precum şi câştigătorii celorlalte premii.

4. Premiile şi premierea:

Trupa câştigătoare a concursului “byron – Rock Your High School” va cânta în deschiderea concertului aniversar de 5 ani byron de pe 30 noiembrie 2011 şi va primi ca premiu înregistrarea unui demo/EP într-un studio profesional, premiu în valoare de 5000 de lei din partea sponsorului Moving Sounds Studios.

Se va acorda, de asemenea, şi Premiul II, constând într-un reportofon profesionalpentru înregistrarea repetiţiilor şi a concertelor şi câte un aparat de bărbierit electric Philips AquaTouch pentru băieţi / epilator pentru fete, toate în valoare de 2500 de lei din partea sponsorului Philips.

Radio Guerrilla va oferi un premiu special uneia dintre cele şase trupe finaliste, selectată de către cei doi membri ai juriului din partea postului de radio. Premiul constă în difuzarea unui concert înregistrat de trupa respectivă în cadrul emisiunii GuerriLIVE Radio Session cu Bogdan Serban.

5. Premiul de popularitate:

Fiecărei trupe înscrise în concursul byron – Rock Your High School îi va fi creată o pagină de artist pe site-ul bestmusic.ro. Formaţiile îşi vor putea administra singure aceste pagini, trimiţând o solicitare pe adresa de e-mail info[at]bestmusic.ro. La sfârşitul perioadei de înscriere publicul va putea vota, într-o secţiune specială, formaţia favorită dintre toate cele înscrise. Câştigătorii vor beneficia din partea BestMusic de o înregistrare audio/video într-un studio profesional pentru emisiunea BestMusic Sessions.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.