Un bărbat de 65 de ani, imobilizat într-un scaun cu rotile, a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Giurgiu, intoxicat cu fum şi cu arsuri, după ce garsoniera în care locuieşte a fost cuprinsă de un incendiu, locatarii imobilului fiind evacuaţi.

Garsoniera în care locuieşte bărbatul imobilizat în scaunul cu rotile este situată la parterul blocului. Focul a fost stins înainte să se extindă la celelalte locuinţe, dar fumul dens a cuprins scara clădirii, astfel că pompierii militari sosoţi la faţa locului au decis evacuarea locatarilor.

Bărbatul în vârstă de 65 ani, cu dizabilităţi locomotorii, a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Giurgiu, cu o intoxicaţie cu fum şi arsuri la degetele de la picioare, medicii confirmând că este în afara oricărui pericol, iar locatarii blocului au revenit în locuinţe.

Garsoniera a fost distrusă în totalitate, cauza probabilă a izbucnirii incendiului fiind o lumânare aprinsă.

http://www.cancan.ro/actualitate/intern/barbat-imobilizat-in-scaun-cu-rotile-intoxicat-cu-fum-dupa-ce-garsoniera-i-a-luat-foc-192947.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.