Eu nu as trece cu vederea un comunicat Mediafax emis in urma vizitei la Giurgiu a ministrului Traian Igas:

Igaş, coordonator al organizaţiei PDL Giurgiu, a participat vineri la şedinţa Biroului Politic Judeţean al organizaţiei, menţionând, într-o declaraţie de presă, că doreşte ca PDL să câştige alegerile din judeţ.

„Am putut observa marea uzură a oamenilor politici care conduc în prezent acest judeţ. Printr-o politică responsabilă, PDL va reuşi să învingă şi să se impună”, a spus Traian Igaş, citat într-un comunicat.

Buun. I. Stia cineva ca dlIgas este coordonator al organizatiei PDL Giurgiu ? De ce are PDL Giurgiu nevoie de un cordonator, atata timp cat are un presedinte, daca nu ar mai fi ceva ce noi nu stim ?

si II.

S-a intalnit dl Igas cu reprezentanti ai altor partide din  Giurgiu ? Eu stiu ca nu! Prin urmare, dupa intalnirea cu biroul politic PDL si cu presedintele Marin Anton, dl Igas ne spune ca: Am putut observa marea uzură a oamenilor politici din  acest judeţ 🙂 ?

No coment ! Sau poate vom avea multe de comentat 🙂

7 COMENTARII

  1. Igas sa conduca ministerul (MAI), ca sa reduca infractionalitea la nivel national si sa asigure siguranta cetatenilor, nu sa vina sa conduca sedinte PDL judetene!

  2. dl ministru TRAIAN Igas a venit la BPJ al PDL GR ptr a gira increderea si sprijinul de care se bucura la nivel central dl ministru M ANTON presedintele PDL GIURGIU.Sa referit la politicienii USL care sunt uzati,obositi de atatea lupte interne,care nu au facut nimic ptr cetateni ci numai ptr EI iar la alegerile din 2012 ROMANII vor vota pe cei care au salvat ROMANIA de la dezastru si au asigurat existenta si continuitatea poporului ROMAN.Nu ne salva criticile nedrepte ale lui ponta sau crin ,pe noi nea salvat masurile responsabile ale dlui presedinte Traian B ,ale dlui prim min E Boc si a guvernului PDL salvatorii acestei natii.FELICITARI bravi patrioti!

  3. braaaavvvvvoooo micutule Obi!!!Tu esti un luptator de care aceasta tarisoara are nevoie!Ai spus mereu adevarul si pt acest lucru vreau sa te felicit!

  4. Raspuns pentru „Micutul OBI” !
    Bai hahalera, cum dracu a salvat romania!? vanzand-o?!
    Suntem vanduti pe viata, tara asta o sa fie colonizata din cauza pedelicilor ca tine…

  5. Micutul T.P(OBI),,Iartal doamne ca nu stie ce zice”, hahalera de OBI,asa vede el ??? eu stiu ca nu aude dar tot dracul ala .

  6. strambastirea de luni cica giurgiu psd giurgiu ar fi votat cu geoana la ordinul lui adi nastase dar acum le e frica de repercusiuni deh dormi asa cum iti asterni p n l e cel mai tare la giurgiu pacat ca sa aliat cu psd sant multi tradatori in gasca lui maroiu el e primul suspect

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.