Din cate am auzit, dl Igas va fi prezent astazi la Giurgiu la sedinta saptamanala al PDL pentru a discuta chestiuni specifice judetului din perspectiva partidului aflat la guvernare si care il sustine pe dl Igas in functia de ministru.  Ca orice vizita a unui ministru nu va lipsi nici o intalnire oficiala cu prefectul jud Giurgiu dl Robert Cristoi.

Problema este ca nu putem fi atat de naivi incat sa credem ca dl Igas vine la Giurgiu doar ca sa faca poze in port cu Marin Anton.  Cu toate ca pentru domnul Anton vizita ministrului la Giurgiu inseamna si o consolidare politica pe functia de presedinte despre care a avut ceva emotii o perioada.

Dar, Igas nu vine la Giurgiu ca sa il sprijine pe Anton ci mai degraba putem crede ca vine la Giurgiu pentru a spala rusinea guvernului si de a da ofranda zeilor o destituire din functie , sa zicem,a unui sef de Inspectorat Judetean de Politie 🙂

Seful IJP Giurgiu intelege cel mai bine la ce fac referire.

In aceste conditii discutia trebuie facuta altfel:

-Este PDL-ul, Igas si Marin Anton in stare sa respecte o hotarare judecatoreasca ? Respectam staul de drept ?

Nu ii iau apararea lui Dobrin. Am zeci de postari in care justific inlocuirea sa din functie. Totusi important este si cum o facem.

Sau poate tot ce am scris reprezinta simple speculatii de blog 🙂 Si totusi, de ce si-a dorit sa vina astazi la Giurgiu ministrul Igas ?

3 COMENTARII

  1. e prea tarziu sa-l mai inlocuiasca pe dobrin, trebuia sa o faca pana acum, trei saptamani cat mai are el pana la pensie e un timp f scurt

  2. Igas a venit la Gr sa va arate voua ca la PDL politicienii vin aproape de oameni mereu,nu ca voi psd-ilor veniti langa populatie doar atunci cand aveti nevoie de voturi!Rusine sa va fie!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.