Judecătorii şi procurorii nu acceptă nici tonul, nici „mesajul dictatorial” al preşedintelui Traian Băsescu, se arată într-un comunicat al AMR şi al Asociaţiei Procurorilor din România, care atrag atenţia asupra faptului că denigrarea justiţiei a devenit „politică de stat”. Reacţia vine după atacul lansat de preşedintele Traian Băsescu, joi, la adresa Justiţiei.

„Într-un stat poliţienesc, în care se clădesc tot mai multe pârghii prin care justiţia să fie controlată, îngenunchiată, în care legile se fac de pe azi pe mâine şi se modifică chiar înainte de a intra în vigoare, în care serviciile secrete îşi măresc bugetul, iar pentru Justiţie nu se găseşte nici măcar mărunţiş, în care reformele există doar în vorbe şi prestaţii televizate, un preşedinte, într-un ton dictatorial, îşi poate permite să cheme la ordine magistraţii, să-i înfrunte ostil, ameninţător, să-i blameze şi să-i terfelească în piaţa publică din postura părintelui naţiunii căruia i se recunoaşte dreptul de a-şi stigmatiza, la stâlpul infamiei, oamenii legii”, se arată într-un comunicat de vineri al Asociaţiei Magistraţilor din România şi al Asociaţiei Procurorilor din România.

3 COMENTARII

  1. extraordinar reactioneaza astia in robe fulminant pina cand va tine isteria asta pina calca unul dintre voi pe bec daca ar fi justitia aplicata dupa cum reactionati acum ar fi bine in tara asta asaa e doar zeama de varza nici macar acra

  2. care justitie oameni buni?pe hoti ai scapa,pe criminali ai salveaza,pe cei care au jefuit tara si poporul le da termene pana la prescriere,ia copii de langa tata serios si cu posibilitati si il da traseistei,ei decid pe cine sa angajezi sau sa concediezi chiar daca vine beat la servici se cearta cu seful si colegii si sunt multe exemple.eu nu am incredere in actuala justitie corupta si nedreapta.sa vina oameni tineri nepatati,integri cu dragoste de meserie si dreptate.asa sa ne ajute DUMNEZEU!

  3. are dreptate dl presedinte,faceti un sondaj de opinie sa vedeti cata incredere are poporul in justitie.sa va fie rusine ati distus ROMANIA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.