Reîmpărţirea administrativă a ţării este pusă din nou pe agenda PDL de către Traian Băsescu. Strânşi la Vila Lac pentru a petrece aniversarea preşedintelui, democrat-liberalii au primit noi indicaţii din partea şefului statului, relatează Gandul.

După ce a primit urările de rigoare şi a ciocnit un pahar de şampanie cu invitaţii săi, Băsescu le-a transmis acestora că trebuie să impună în Coaliţie înlocuirea judeţelor cu noile structuri, temă dezbătută în ultima perioadă: „Ţin foarte mult la chestiunea asta. Că sunt 12, 14 sau 18, trebuie să treceţi la înlocuirea judeţelor”, le-a spus preşedintele pedeliştilor adunaţi ciorchine la una dintre mese.

Conform surselor gândul, şeful statului a precizat că întreaga problemă a noii structuri teritoriale trebuie tranşată până la finalul acestui an şi că nu trebuie ocolită varianta asumării răspunderii guvernului.

2 COMENTARII

  1. Basescu are nevoie de reimpartirea administrativ teritoriala pentru ducerea alegerilor locale in toamna lui 2012, in incercarea de a perpetua actuala guvernare nenorocita. Atentie oameni buni!

  2. n as crede ca neaparat acesta e motivul primordial dar nu credeti ca dupa 22 de ani daca nu chiar 44 45 ani si harta asta a romaniei ar trebui reformata de ce v o fi teama de simpla recreionare administrativ teritoriala zau asa de ce ?cineva trebuie s o faca adrian nastase de ce n o avut curajul s o faca n o vrut sa si asume acest risc in 2004 ca sa nu piarda alegerile ? uite ca tot le a pierdut cine nu risca nu castiga ati vz steluta aseara in 10 oameni o riscat si o castigat asta inseamna curaj si vocatie de incvingator

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.