Secretarul general al unui partid din Zimbabwe a găsit o metodă inedită de a combate absenteismul printre femei. Priscilla Misihairabwi-Mushonga le-a cerut bărbaţilor Ndebele să nu mai aibă relaţii sexuale cu soţiile lor, dacă acestea nu vor demonstra că au votat în alegerile din 2012, notează NewsIn.
Embargo pe sex pentru femeile care nu votează în alegeri. Este recomandarea adresată bărbaţilor de către o politiciană din Zimbabwe – secretarul general al formaţiunii MDC-N, Priscilla Misihairabwi-Mushonga, potrivit dpa.
Femeile din grupul minoritar au costat partidul MDC-N multe voturi în alegerile din trecut, a spus secretarul general al formaţiunii, Priscilla Misihairabwi-Mushonga.
Circa 300.000 de alegătoare din capitala Harare, dominată de Shona, au votat în ultimele alegeri, din 2008. Însă, în oraşul Bulawayo, dominat de Ndebele, mai puţin de o treime dintre cele 300.000 de alegătoare s-au prezentat la vot, a subliniat Priscilla.
Bărbaţii ar trebui să verifice degetele partenerelor pentru a vedea dacă există urmele de cerneală specială folosită pentru vot. „Dacă nu văd urme de cerneală, atunci bărbaţii ar trebui să instituie un embargo pe sex cu soţiile lor”, a subliniat politiciana.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.