Zambestirea de luni 🙂

Scandal monstru în cartierul Ghizdaru din Giurgiu, după ce palatul ţigănesc al unor romi a fost ocupat abuziv de o familie de ţigani. Romii spun că nu este prima dată când au probleme cu ţiganii şi acuză autorităţile locale că sunt lipsite de reacţie în faţa abuzurile comise de ţigani.

“Noi stăteam, ca de obicei, în corturile amplasate lângă palat, când, într-o noapte, am auzit zgomote în interior. Ne-am numărat pe degete şi am ajuns la concluzia că nimeni din familia mea nu e în palat. Când am intrat, surpriză: nişte ţigani ne ocupaseră abuziv palatul”, s-a plâns proprietarul rom al palatului.

Ţiganii care au ocupat palatul spun că erau in drum spre Turcia, ca nu aveau unde dormi şi, din cauza frigului de peste noapte, au intrat în palat. “Palatul era nelocuit, nu era picior de rom în interiorul lui, aşa că am intrat să ne adăpostim. Chiar nu înţeleg de ce s-au supărat romii pe noi. Probabil au idei preconcepute despre ţigani”, a acuzat capul familei care a ocupat abuziv palatul.

1 COMENTARIU

  1. ce zambastire idioata nu e spumoasa de fel ti a mai zis cineva sa te lasi de bancurile astea cazi in derizoriu zimbaretule fara minte de ce te legi de tigani cu asa subiect manca te as ce daca avem palate si locuim tot in corturi voi rumanii daca va credeti oraseni de ce mai dati cate o tura pe la tara la praduit ca muriti in bloace de foame halal sa ti fie zambaretule nataflet ai gresit si de data asta pe surse zau uite acana zambastire de marti nu de luni gagiule cica unii din p s d giurgiu fac parte din m i s a lui bivolaru duminica stateau cocotati pe statuia din parcul alei a saracului eminescu si incercau sa si cantareasca ouale personale si totodata sansele sa devina consilieri la vara din partea usl urmeaza ca duminica viitoare sa se catere pe catargul din fata cj si cel de la primarie ca sa fie vazuti si de iliescu |

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.