Dupa ce nu i-am simtit lipsa mult timp din peisajul politic giurgiuvean, Marin Anton s-a intors prin judetul Giurgiu, si, ce sa vezi ? A constat cu uimire ca in orasele Bolintin si Giurgiu nu este caldura inca, si ca in liceul din Bolintin elevii invatau in frig !!!!

Dar banii, dom Anton, banii pentru caldura de la guvernul din care si dumneavoastra faceti parte, partea guvernului din banii pentru caldura unde sunt ?

Nu ar fi mai bine sa lasam opozitia sa critice iar puterea sa faca investiti si sa gaseasca solutii pentru problemele oamenilor pe care ii guverneaza? Nu ar fi mai bine sa respectam mecanismul firesc al politicii si sa nu mai dati vina pe U.S.L. de dragul unui subiect slabut pentru o conferinta de presa? Sau daca vreti sa va cred ca va pasa cu adevarat de giurgiuvenii sa va implicati, sa gasiti o solutie prin care sa atragem fondurile necesare pentru ca elevii din Bolintin sa nu mai invete in frig ?

Parerea mea. Cat despre socializarea de dupa conferinta de presa de la Perla impreuna cu profesinionistii din presa giurgiuveana numai de bine. Este o forma de respect la fel cum ar si daca ati veni in conferinta de presa cu subiecte beton cum ar fi podul de la Gradistea, pe care l-ati promis deja, investitii in infrastructura, si nu cu apa calda pentru care guvernul dumneavoastra nu si-a onorat partea din angajament. Parerea mea 🙂

2 COMENTARII

  1. si masa pe aia calda puneti l la loc pe bivolaru director ca o sa va impunga taurul la vara si la toamna in 2012 ne ati adus in sapa de lemn hotilor

  2. domnul anton nu are nicio treaba cu pdl-ul umbla mai mult dupa asa zisele fuste scurte si putin creier din pc,psd asa zisele merg la anton si vin cu banii pentru buzunarul propriu.deconcentratele pe care le are in subordine suporta placerile domnului daca nu credeti sa va spunaapia giurgiu/////??????

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.