Dan Grecu,banuit a fi  fiul lui Octavian Grecu, zis „Butoane”, acuzat de constituire a unui grup infracţional şi trafic de minori şi la locuinţa căruia au fost făcute percheziţii, joi, fiind găsită o adolescentă de 15 ani, a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind dus în arestul Poliţiei Giurgiu.

Dan Grecu a fost reţinut pentru 24 de ore, de către procurorii DIICOT, sub acuzaţiile de constituire a unui grup infracţional şi trafic de minori.

Dan Grecu urmează să fie dus la Tribunalul Giurgiu cu propunerea de arestare preventivă.

Totodată, a fost reţinută şi o tânără care ar face parte din gruparea coordonată de Dan Grecu.

La ora transmiterii acestei ştiri, procurorii din Giurgiu mai audiază o a treia persoană implicată în această grupare.

Dan Grecu, este acuzat de constituire a unui grup infracţional şi trafic de minori, iar joi la locuinţa acestuia au fost făcute percheziţii, fiind găsită una dintre victime – o fată de 15 ani, informa DIICOT.

De altfel, procurorii DIICOT au făcut, joi, cinci percheziţii domiciliare în Giurgiu, într-un dosar în care trei persoane sunt puse sub învinuire pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional şi trafic de minori. Membrii grupării sunt acuzaţi că au recrutat mai multe victime minore, cu vârste cuprinse între 14 şi 15 ani, din judeţul Giurgiu, pe care le-au constrâns la practicarea prostituţiei.

Numele lui Octavian Grecu, zis „Butoane”, a apărut, în ultima perioadă, în contextul agresiunii comise într-un bar din Giurgiu asupra baschetbalistului american Chauncey Hardy.

Ionuţ Tănăsoaia, zis şi „Gypsy Gipsanu”, tânărul care l-a lovit pe baschetbalistul american, este un apropiat al lui Florin.

Doi dintre fiii lui „Butoane”, Florin Grecu, zis „Floricel” şi Ştefan Grecu, zis „Căpăţână”, au fost audiaţi în acest dosar, ei fiind prezenţi în localul în care a fost agresat sportivul american.

Ionuţ Tănăsoaia, tânărul care l-a lovit pe baschetbalistul american, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, mandatul fiind emis de Tribunalul Giurgiu, sub acuzaţiile de lovituri cauzatoare de moarte, ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea liniştii publice.

http://www.mediafax.ro/social/dan-grecu-fiul-lui-butoane-a-fost-retinut-pentru-trafic-de-minori-8909168/

1 COMENTARIU

  1. se dau cei mai tari din giurgiu ei sant cine sant nui scapati din mana se lauda ca nu are nimeni ac de cojocul lor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.