Astăzi, preşedintele Partidului Poporului – Dan Diaconescu a ajuns, aşa cum promitea la TV, cu ceva seri în urmă, în municipiul nostru. În faţa unei săli pline de curioşi, şi-a susţinut, împreună cu o serie de apropiaţi, discursurile, presărate, aşa cum ne-a obişnuit, cu „ciocoii” locali.

Profitând deja de celebrul „caz Butoane”, Dan Diaconescu, dar şi Sorin Ovidiu Bălan, l-au lansat pe Radu Popa în campania electorală pentru primăria municipiului Giurgiu, susţinând că acesta nu are legături cu lumea interlopă, şi nici cu cei care ar fi vrut să profite în vreun fel sau altul de neştiinţa sau de nevinovăţia oamenilor simpli.
La prima vedere, modalitatea de acces în sală era pe sistemul „INTRAREA LIBERĂ”, doar că, puţin retrasă, într-un colţ al holului teatrului, se afla o măsuţă de unde un ins te invita să aderi la formaţiunea politică a lui Diaconescu.

Ceea ce se voia a fi, la început, un succes răsunător al partidului singurului om din România care şi-a numit formaţiunea politică după propriul său nume, s-a dovedit, în final, un motiv de dezamăgire pentru mulţi dintre participanţi.

Doi dintre aceştia exclamau, pe un ton destul de ridicat, la ieşirea din sală: „Toţi sunt o apă şi-un pământ, toţi promit marea cu sarea, dar niciunul nu se ţine de cuvânt”.

http://www.adevarul.ro/locale/giurgiu/Dan_Diaconescu_a_demarat_campania_electorala_in_Giurgiu-_Multi_dintre_-adeptii-_sai_au_iesit_dezamagiti_de_la_intalnirea_de_la_Teatrul_-Tudor_Vianu_0_577742451.html

4 COMENTARII

  1. bre io ii foot in gurita pe toti ca toti sunt neste mencenosi bre asa ca io bre votez cu cine vreu ieu bre cetateni ce va promis bre deaconescu bre cumva covrigii din coada de la ciinii comunitari din giurgea bre mare tie gradina doamne si multi naivi ai in ea va rugam insistent poftiti bre la RAHAT CU APA RECE DE IZVOR bre lume……NAIVA SI INDOBITOCITA DE 22 DE ANI

  2. Nu stiu cum voi reusi sa mediez neîntelegerile dintre realitatea obiectiva si realitatea subiectiva prezentata in acest articol?! ma gândesc sa apelez la cabinetul de mediere al lui Pepi Mustateanu&Emil Vuca. Credeti ca m’ar putea ajuta?

  3. Este doar un articol preluat din Adevarul, Radu. Daca am fi primit invitatie sau daca am fi stiut de eveniment am fi participat si am fi relatat o alta realitate subiectiva dar in subiectivismul nostru nu al colegilor de la Adevarul. Poate data viitoare 🙂

  4. radeti voi dar de aici ar putea veni surpriza subiectivilor neobiectivi caere ce santeti v ar fi frica oarescum de schimbare fatarnicilor cred ca venit vremea sa schimbam emblema de scutul primariei adica sa facem o schimbare inlocuim un subiect subiectiv ca voi cu un predicat obiectiv ca popa de ce nu radu mamii radule cetatea de la dunare te asteapta sa dai lovitura de gratie ciocoilor de la gr daca vrei poti oamenii de pe ramadan si istru dar si altii te sprijina curaj

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.