Numirea domnului Adrian Nastase drept coordonator al organizaţiei judeţene Giurgiu da frau liber imaginatiei multi artizani ai jocurilor politice de partid de pana acum.  Unii povestesc  prin targ cum ca au fost deja la o partida cu ” Adrian” (Nastase n.a. ) si ca mai este ” un pas” pana cand vor fi numiti sefi la PSD Giurgiu pe motive de ochi frumosi. Si asta in ciuda a 50 de voturi primite la ultima conferinta dintr-o sala de peste 500 de delegati. Mai mult de atat,  pentru domnia sa a sunat chiar Sorin ( Oprescu n.a.) care i-ar fi cerut expres lui Adrian ( Nastase 🙂 ) sa il puna fix pe domnia sa sef la Giurgiu, drept recunostinta pentru fulminantul scor de 0, 02 % obtinut la alegerile prezidentiale in  Giurgiu pentru actualul primar de Bucuresti. 🙂

Astept cu sufletul la gura prima vizita la Giurgiu a domnului Nastase in noua sa calitate. Atunci adevarul va iesi la lumina brusc, iar toate povestile de adormit fraierii se vor spulbera ca un fum. Toti pretinsii ” prieteni” ai lui Nastase si toti „bine pusii” pe la centru vor ramana fara povesti.

Adrian Nastase nu vine la Giurgiu sa strice ci sa construiasca ceva. Actuala conducere va ramane neschimbata, iar „valorile politice” vor trebui sa confirme sau plece de unde au venit. Povestile si intimidarile nu isi mai au locul in fata unui caracter precum Adrian Nastase.  Odata cu Adrian Nastase se va impune si un climat firesc si constructiv de munca in partid. Iar cei ce viseaza la functia de presedinte sa astepte statutar termenul la care se va organiza o conferinta judeteana si sa candideze atunci.  Asta daca la momentul acela vor mai fi prin PSD.

2 COMENTARII

  1. hahaha,astea sunt gogosele de-ale d-lui fost prefect si fost deputat….Pai mai fratilor,dansul de vreo 3 ani tot incearca sa ajunga sef pe la PSD giurgiu,dar nu stim ce-i lipseste de nu reuseste insa el zice ca il iubeste toata lumea pe la centru dar nu prea se vede….Pai nu-i normal cand faci scor de 0,o2% si la o conferinta judetean iei 50 de voturi,,ALOOOOO,trezirea si baga-ti mintile-n cap pt ca la PSD giurgiu acum se face politica domnule!!!

  2. asa nu construiti bai „pe surse”. sunteti niste netrebnici, niste oameni de nimic, de ra…. mai gindestete poate revii la sentimente mai constructive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.