Consilierii judeţeni din Giurgiu vor fi obligaţi să îşi motiveze votul în şedinţele CJ, conform noului Regulament aprobat joi în şedinţa extraordinară a acestui for.
”Am făcut această propunere pentru că sunt proiecte de hotărâre respinse fără niciun motiv, iar cetăţenii acestui judeţ ne pun întrebări de ce unele proiecte considerate importante pentru judeţ sunt respinse şi, totodată, recunosc că vreau să învăţ de la colegii mei şi din motivările pe care aceştia le dau atunci când resping un proiect de hotărâre, de aceea susţin această modificare de regulament”, a declarat preşedintele CJ Giurgiu, Dumitru Beianu.

La rândul său, consilierul judeţean PDL Octavian Dascălu a criticat această propunere. ”Eu nu înţeleg de ce trebuie să mai aprobăm şi acest regulament când consilierii trebuie să respecte Legea administraţiei locale, ce facem? Modificăm o lege sau o repetăm? Mie nu mi se pare legală această propunere. O faceţi numai ca să ne puneţi pumnul în gură”, a afirmat acesta.

Şi alţi consilieri judeţeni ai PDL au spus că nu consideră normal să fie obligaţi să îşi motiveze decizia, pentru că întotdeauna vor exista diferenţe de opinie între consilieri atâta timp cât ei provin din partide diferite. AGERPRES

3 COMENTARII

  1. Mosulica,(DASCALU)te doare ca nu poti scoate bani din tradare?? ,amintesteti de perioada 2004 cand ai tradat partidul pentru functia de vicepresedinte la Consiliu Judetean Giurgiu!!

  2. Dl Dascalu va da lectii de politica si administratie la orice ora,va mananca pe paine pe toti la un loc.E maestrul vostru,ascultatil ca are dreptate faceti ce spune dar nu faceti ce a facut NENEA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.