Sase autocare cu cetateni romani au ramas blocate in Bulgaria din cauza ninsorii abundente, fiind ulterior deblocate cu ajutorul serviciului de protectie civila. Masinile se afla acum in drum spre punctul de trecere a frontierei Ruse-Giurgiu, a declarat, pentru Mediafax, Doris Mircea, purtatorul de cuvant MAE.

Potrivit acesteia, Ambasada Romaniei la Sofia a fost contactata in aceasta dimineata de un cetatean roman, care a informat ca autocarul in care se afla a ramas blocat pe un sector de drum national, intre localitatile Gurkovo – Veliko Tarnovo, din cauza zapezii. Acelasi cetatean a informat ca alte cinci autocare romanesti erau blocate.

Consulul Romaniei la Sofia a luat legatura cu autoritatile locale pentru remedierea situatiei. „Protectia civila a intervenit si a deblocat cele sase autocare, care in prezent se afla in drum spre punctul de trecere a frontierei Giurgiu-Ruse”, a mai precizat Doris Mircea.http://www.hotnews.ro/stiri-esential-10452188-sase-autocare-romani-blocate-bulgaria-din-cauza-zapezii.htm

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.