Un articol publicat în The Middleton Press,ziarul din orăşelul natal al baschetbalistului american mort după o bătaie într-un club din Giurgiu, a stârnit furia cititorilor.

Moartea lui Chauncey Hardy stârneşte furia în Middletown. Dar nu la adresa românilor, ci la adresa ziarului local, cel care în ştirea privind dispariţia baschetbalistului american, a inserat şi o propoziţie legată de un incident în care ar fi fost implicat Chauncey.

Incidentul amintea că în urmă cu cinci ani Chauncey a fost arestat de poliţie şi dat afară din echipa liceului la care învăţa, după ce ar fi fost implicat într-un furt, scrie Realitatea.net.

Zeci de comentarii au fost postate pe site-ul Middletown Press. Deloc măgulitoare la adresa publicaţiei.

„De ce trebuie presa să arunce cu ceva negativ din trecut în acest caz?”. „Complet nepotrivit să scrieţi despre greşeli din trecut atunci când informaţi despre moartea cuiva”. „Încercaţi să informaţi câte ceva despre performanţele sale la echipa din România, decât să aduce aminte despre ceva din trecutul lui. Câteodată ziarul meu local îmi face greaţă”, sunt câteva din opiniile scrise de cititorii Middletown Press.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.