Incă un cetățean american le-a căzut victimă interlopilor din clanul Butoane. De data asta, bătăușii au atacat un președinte de culoare, care venise la București pentru a lua parte la reuniunea NATO.

Incidentul s-a petrecut într-un club din Capitală, acolo unde Barack Obama și câțiva conaționali de-ai lui sărbătoreau o victorie împotriva talibanilor. Ca de obicei, totul a pornit de la o femeie. Se pare că  interlopul Gypsanu a crezut că Michelle Obama, fata cu care dansa președintele american, e o fostă prietenă de la el de pe stradă, cu care avea un copil și despre care avea impresia că e în Spania, la produs.

“Gypsanu a turbat când l-a văzut pe american că pune mâna pe ea”, povestește un martor. “S-a dus la negru și i-a dat direct perversă.”

Atunci când a văzut că Obama e atacat, Michelle a sărit să-l certe pe bătăuș. Neînțelegând însă engleza primei doamne a Statelor Unite, martorii povestesc că Gypsanu a exclamat: “Ia uite-o, a dracu’, a stat printre spanioli și se face că nu mai știe română.”

Ce nu se știe deocamdată este de ce conaționalii lui Obama nu au sărit să-l apere de interlop. Amintim că aceștia erau membri ai trupelor speciale americane, adică oameni plătiți să aibă grijă de președinte. Lumea din Giurgiu spune însă că nimeni nu intervine atunci când interlopii locali atacă pe cineva, iar gărzile lui Obama nu fac excepție. Deși armata americană e una dintre cele mai redutabile forțe de pe glob, ea vine abia a doua, după clanul Butoane.

 

10 COMENTARII

  1. Sa presupunem ca unul din voi era americanul, sau facea parte din familia voastra sa vedem cat de usor va era sa se vorbeasca la modul „da-l dracu”.
    Si din aceste motive suntem niste ratati ca si tara.

  2. cine e asta care a postat acest material n ai putin respect dobi ma bucur ca maj i ati dat peste nas nesimtit nu se poate abtine nici acum in momentele grele prin care trece o comunitate r u s iiiiiiiiiii n eeeeeeeeee tortionarule

  3. pa[ daca ar muri masa nu ar mai fii ipocrit tembelul asta de a scris
    gabdeste dobitocule daca tiar muri mama ce ai face,roman imputit ce esti si tigan ordinar

  4. cine a scris acest articol este o nonvaloare, iar cine pastoreste acest site sau ziar sau ce naiba o fii,este un psd-ist imputit kre din lipsa de materiale si de stiri face niste greseli mai mari dekt partidul lor de kkt!Proooootoooo!!!!vezi ce faci k te duci pe tobogan k fraierii astia,,,,,,

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.