Americanul omorat in bataie la Giurgiu adora filmul “American Gangster”, mai cu seama stilul dur de viata din Harlem, cartierul rau famat al New York-ului.

Chauncey Hardy nu s-a sinchisit niciodata de eticheta “bad boy” primita in urma scandalurilor in care a fost implicat in adolescenta. Primele probleme le-a creat in 2005, pe cand avea doar 17 ani; era major, conform legislatiei de peste Ocean. Prins la furat din vestiarul Centrului Sportiv “Freeman Athletic”, apartinand Universitatii “Wesleyan”, Hardy a ajuns dupa gratii sub urmatoarele acuzatii: furt calificat si atac de gradul 3 asupra unui politist. “In loc sa lupte cu echipa liceului Xavier pentru titlul national, Hardy a fost exclus din lot, desi era cel mai bun jucator”, anuntat “The Hour” in urma cu sase ani. Singura concesie care i s-a facut a fost permisiunea de a finaliza studiile.

Interzis in NBA

Suspendarea nu l-a sinchisit catusi de putin, Hardy semnand inca de pe atunci un precontract cu Sacred Heart University. Debutul in liga universitara a insemnat titlul de cel mai bun jucator al sezonului (2006/ 2007) si alegerea sa in Dream Team-ul Conferintei de Est. Anul urmator, n-a lipsit in niciunul dintre cele 32 de meciuri, iar in 2009 a atins borna celor 1000 de puncte reusite in cariera. Totusi, din pricina cazierului capatat inca din liceu, lui Chauncey Hardy i s-au inchis toate usile catre NBA.

“I love Harlem”

Desi nascut in Connecicut, Hardy era indragostit de New York si nu de putine ori si-a manifestat simpatia pentru locuitorii din Harlem. De altfel, filmul preferat al fostei vedete de la CSS Giurgiu era “American Gangster”, cu Denzel Washington in rolul principal; actiunea peliculei se petrece in faimosul cartier new-yorkez si are in prim plan incercarea unui procuror de a aduce in fata judecatorului cel mai mare dealer de droguri.

Trupul va fi repatriat in State

In pofida celor spuse de Carmen Tocala, presedintele FR Baschet, familia fostului jucator a solicitat repatrierea trupului neinsufletit. De acest lucru se va ocupa Onnalisa Hardy, una dintre cele doua surori ale sale.

articolul complet pe : http://www.enational.ro/sport/afla-amanunte-incendiare-despre-baschetbalistul-ucis-la-giurgiu-94258.html/

1 COMENTARIU

  1. Este aproximativ corect, „mortii cu mortii, vii cu vii” dar la fel de corect se spune „despre morti numai de bine”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.