http://www.catavencii.ro: Revelaţie generală aseară, în timpul buletinului de ştiri de la ora 7, după ce aproximativ 53% dintre români au realizat în acelaşi moment că ştiu pe cineva din Giurgiu, iar 37,5% şi-au amintit subit că persoana din Giurgiu pe care o ştiu sînt chiar ei.

Potrivit specialiştilor, bizarul fenomen de răscolire a amintirilor nu poate fi pus decît pe seama ştirii că un baschetbalist american a fost ucis la Giurgiu, tragediile fiind în ultima vreme singurului motiv pentru care cineva îşi mai aduce aminte de Giurgiu.

“Mă uitam la televizor cînd, din senin, mi-am adus aminte că am avut un coleg de armată care era din Giurgiu”, povesteşte Cosmin Beciu, unul dintre românii loviţi aseara subit de giurgiuvită. “M-am simţit foarte mîndru să fiu implicat în ceva atît de măreţ, aşa că l-am sunat pe Gabi şi vreme de cel puţin 10 minute am purtat o discuţie jenantă despre nimic. În mod curios, mi-a spus că şi el şi-a adus aminte tot aseară că e din Giurgiu, fiind aproape convins de cîţiva ani că e de fapt din Buzău sau Slatina”.

Şi mai curios decît atît, pe lîngă faptul că foarte mulţi români cunosc pe cineva din Giurgiu, s-ar părea că foarte mulţi români cunosc aceeaşi persoană din Giurgiu, circa 33% pomenind despre un anume Gabi, individ care i-a ajutat la un moment dat în viaţă cu nişte europaleţi, o maşină adusă din Bulgaria sau cu zugrăveala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.