COMUNICAT

În referire la cetăţeanul american H.C.D. care a fost  victima unei agresiuni într-un  club din municipiul Giurgiu, Compartimentul Presă şi Relaţii Publice din I.P.J.Giurgiu precizează:

 

Victima a fost internată de urgenţă la Spitalul  Dr. ,,Bagdasar Arseni” din Bucureşti, iar în timpul intervenţiei chirurgicale a decedat.

În urma cercetărilor şi investigaţiilor întreprinse de poliţişti sub supravegherea procurorului criminalist au fost identificate o mare parte din persoanele ce se aflau în incinta clubului la ora producerii evenimentului.

Din audierile efectuate a rezultat că între cetăţeanul american şi T. IONUŢ ADRIAN, de 25 ani, din Giurgiu, a avut loc o discuţie contradictorie în urma căreia cel din urmă l-a lovit cu pumnul în zona feţei, iar în cădere, victima s-a lovit cu capul de pardoseală.

În data de 10.10.2011, jurul orei 02,00, suspectul s-a prezentat la sediul Poliţiei Municipiului Giurgiu, pentru audieri.

T. IONUŢ ADRIAN a fost reţinut pe bază de ordonanţă şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Giurgiu pentru comiterea infracţiunilor de ,,loviri cauzatoare de moarte şi ultraj contra bunelor moravuri’’.

Astăzi, suspectul va fi prezentat magistraţilor Tribunalului Giurgiu cu propunere de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.