Dincolo de pretextele de doi bani pe care guvernul incompetent in guvernare dar priceput la miniciuni si diversiuni politice ni le arunca in ochi, motivul regionalizarii este unul singur:

Se doreste infiintarea de regiuni care sa fie conduse de oameni numiti de PDL, in prima faza, care sa se ocupe de organizarea alegerilor si implicit de fraudarea acestora!

Odata desfiintate consiliile judetene in care pe total tara PDL-ul nu are majoritatea, vom fi condusi de niste satrapi numiti de PDL, cu bugete uriase pe mana, in niste regiuni uriase in care comunitatile si identitatile locale nu se vor mai putea exprima in nici un fel !!!

Pe actuala schema gandita de PDL, orasul Giurgiu va apartine regional de Ploiesti in cel mai fericit caz, pentru ca in laboaratoarele PDL se mai gandeste o formula in care Giurgiu sa apartina de Constanta!!!!

Ei bine, trebuie stiut ca, odata cu regionalizarea, toata administratia judeteana va disparea efectiv ,de la Prefectura ,Judecatorie, Consiliu Judetean, Directie de Finante, Inspectorat Scolar, Inspectorat de Politie, Politie de Frontiera si pana la ultima directie de nici nu stim ca exista.

La Giurgiu vor ramane numai niste birouri de reprezentare a directiilor care nu vor avea mai mult de cinci posturi in organigrama.

Se estimeaza o reducere de personal bugetar in judetele ce urmeaza a fi desfiintate de pana la 70 % !!!!

Prin urmare Giurgiu va fi un oras plin de someri din randurile bugetarilor. Odata ce banii bugetarilor nu vor mai fi pe piata si vanzarea in magazinele de cartier sau hipermarketuri va scadea drastic, calculele noastre estimand inchideri masive de firme mici de comert in urmatoarea faza.

PDL-ul doreste sa castige alegerile cu orice pret. Dureros este ca pretul este unul pe care noi il vom plati si nu ei. Giurgiu va ramane un orasel pe care il vom putea compara, fara exagerare , cu orasul vecin- Zimnicea, acolo unde apartamentele se vand pe un frigider, sau un Tv iar parterul si ultimul etaj al apartamentelor nu mai sunt de mult locuite.

Daca mai este loc de concluzii la cele spuse aici va rog sa o faceti dumneavoastra la comentarii! Sa traiti bine !

 

4 COMENTARII

  1. o groaza de tzoape ramase fara serviciu! imi pare rau , mai ales de finantze, de insp. scolar, garda….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.