Ma simt tradat ! Din sutele de functionari publici care citesc acest site nici unul nu a dat un mesaj, sau e-mail pentru ca sa se planga de faptul ca sunt umiliti la maxim si tratati ca masa de manevra electorala de PDL& CO.

Poate ca ne meritam soarta. Poate ca acest blog ar trebui sa inceteze lupta pentru niste oameni care nu isi vor drepturile. Sau poate umilirea si dorinta de respect este numai in mintea mea. Poate ca oamenii sunt fericiti sa participe la instaurarea dictaturii iar eu stau in calea fericii lor.

In alta ordine de idei pe surse am aflat ca, ieri, in sala de conferinte a Hotelului Vlasca, fiecare inspectorat sau directie deconcentrata din judetul Giurgiu, s-ar fi prezentat cu cate 8-10 oameni sub pretextul de a infiinta o comisie de… nimeni nu a inteles ce. Dupa ce s-au organizat temeinic cu liste, numere de telefon etc, au stabilit si o deplasare la Sibiu unde… ia sa vezi, transportul, cazarea si masa ar fi din partea casei. Mai sa fie ! Adica pe timp de criza se cheltuie bani de la buget pentru atata puhoi de lume ca sa infiintelze o comisie de nimic ? Sau sunt bani de la partid iar oamenii in felul acesta, functionari publici fiind, participa voalat la fenomenul politic de instaurare a dictaturii pe care PDL il executa sistematic ?

Pana la urma nu e treaba mea ! Daca ei isi doresc asta sa o faca! Dar inainte de a pleca de acasa sa isi priveasca si copii in ochi si sa le spuna ca ei, ca parinti, pun umarul la instaurarea unei noi dictaturi in care copiii lor va urma sa traiasca. Sa traiti bine !

3 COMENTARII

  1. acu te gasisi sa faci pe revoltatul!asa cum procedeaza acum pidilicul au procedat pesedeii,penalii…sau te faci ca ai uitat?asta e tara in care traim si astia sunt politicienii care cica,ne reprezinta.

  2. aia erau masoni nene sau e t si daca si astia fac jocul puterii e claaaaaarrrr n avem nici o sansa va sau te zbati degeaba mai bine fa te ca nu observi si te ve i simti mult mai bine lasa ti mustata si comanda ti un costum cu palarie si imita l pe chaplin sau gudura te dandu te utua uta in leaganul uslistilor care e doar o himera nu poti schimba tu lumea de unul singur totul e o controversa si o zbatere limitata dinainte mereu cu stopul pe rosu la cea mai imp intersectie calci pe rosu te ai ars chiar daca esti psd ist baga la troaca

  3. voi care faceti comentarii mai uitativa in oglinda. voi sunteti cei care a/ti dus tara de ripa.voi care a/ti votat cu pdl.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.