„Zambestirea de luni”

 

Confruntaţi cu o lipsă acută de lichidităţi, membrii MISA din Giurgiu recurg la gesturi disperate. Astfel, din ce în ce mai mulţi adepţi ai lui Bivolaru jefuiesc toaletele ecologice amplasate în zona amenajata pentru Ziua Recoltei la Giurgiu in proximitatea Spitalului Judetean. Atacul a  avut loc  noaptea, însă, mai nou, sunt temeri de atacuti si în timpul zilei.

Primii care au intrat la bănuieli au fost vidanjorii, care au remarcat că din toaletele ecologice s-a colectat foarte puţin. “Tocmai se terminase Ziua Recoltei, venisem pregătiţi să golim toaletele ecologice, când-colo, toaletele aproape goale. Aşa ceva n-am văzut în 20 de ani de vidanjat. S-a mirat şi colegul meu: «Ce căcat s-a întâmplat aici?», m-a întrebat panicat”.

Adepţii MISA şi-au perfecţionat cu timpul tactica, astfel că sunt pregătiţi şi pentru situaţii în care toaleta ecologică este ocupată de cineva. Practic, nimic nu-i mai opreşte din goana lor după lichidităţi.

“Mi-au pus pistolul la tâmplă şi m-au obligat să urinez într-un recipient de plastic. Bine că n-am făcut pe mine de frică, nici nu vreau să mă gândesc cum ar fi reacţionat. După ce am terminat, au luat recipientul cu urină şi s-au făcut nevăzuţi în noapte”, ne-a povestit un taran aflat la eveniment, victimă a adepţilor MISA, aflată încă în stare de şoc.

2 COMENTARII

  1. c o n t r a z a m b a s t i r e a d e l u n i cei vinovati de ce zice ti voi sant de fapt si de drept m e m b r i i u s l lasati o balta cu membrii misa ca la giurgiu nu s dastia repede voi cu cacatul in gura la ziuza recoltei o fost plin de u s l isti care au mancat si baut pana sau cacat pe ei martor ocular e chiar celebrul l o t o o g i c a ha ha ha hai nu radeti manipulatorilor era si unul claudiu cimpoieru pe acolo matol se chinuia sa filmeze si sa fotografieze extraterestrii dar degeaba nu erau prin zona erau in alta parte la maroiu acasa sa i descante de deputatie asa ca reorientati va azimutul si nu mai latrati degeaba la stele sunt monopolul galbejitilor care zicea ti voi ca vin si la giurgiu comuna de la dunare cu trotuare cum zicea odata adevaratul zambaret tatuca iliescu

  2. cica pe 25 oct de ziua armatei se da cu prafuri in ochii romanilor il da jos pe marinar si l pune pe venetic adica pe rege ce o mai fi si asta asta da cutremur nu ca ala de azi dimineata astia unii vor sa revina la regat sa i opreasca cineva pana nu e prea tarziu sa vina minerii ce vremuri controversate de faci contuzie la crbl cat a i zice peste dar de unde ca a secat dunarea dar cica e apa sub 700 m aici la giurgiu tocmai la giurgiu mai degraba sa ploua dracului decat sa vina monarhia la putere apara ne drace si pazeste ca astia l au pacalit si pe d zeu cei 4 scarciumari en garde

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.