Peste patru hectare de teren care au aparţinut Poliţiei de Frontieră şi care se află în imediata apropiere a Zonei Libere Giurgiu, cu acces la fluviul Dunărea, vor intra în administrarea Consiliului Local Giurgiu în urma unei hotărâri aprobate joi în şedinţa acestui for.
”După preluarea terenului urmează să se dezvolte aici în regim de zonă liberă utilităţi portuare constând în dane de acostare, cheiuri verticale, platforme betonate, căi de rulare pentru macarale portuare şi drumuri de acces şi alte obiective cuprinse în Programul de dezvoltare economico-socială a judeţului Giurgiu conform Programului de guvernare 2009-2012, prin accesarea fondurilor structural europene”, a susţinut preşedintele de şedinţă, consilierul local Viorel Teodorescu.

Proiectul a fost iniţiat de administraţia locală în vederea dezvoltării economice a municipiului Giurgiu şi creşterii veniturilor Administraţiei Zonei Libere Giurgiu. Terenul de 4,58 hectare este situat în Peninsula Cioroiu şi urmează să fie introdus în circuitul economic al Zonei Libere Giurgiu. Acesta va fi utilizat pentru realizarea unor investiţii cu impact determinant asupra întregii vieţi economico-sociale a comunităţilor locale din sudul ţării. AGERPRES

3 COMENTARII

  1. Hotararea CL se refera la aprobarea initierii unei HG in sensul preluarii terenului, iar d-l consilier local Teodorescu nu a sustinut, doar a citit titlul Proiectului de hotarare.

  2. asa e este doar un proiect de hotarare mai e mult pamna departe vulpanii abia asteapta sa puna mana pe el cica in folosul comunitatii da adica al lor si numai al l o r ca nu le mai ajunge stale ar in gat cioara de pe gard de locuri de munca aici acasa nimic i o c teodorescule te paste capra in dungi nu te mai infoia asa mult din mustata ca ti o rade d n a baga la cap nu ti ajunge cate ai bube mai vrei si un cos spart in fund v ati molipsit toti de la jupanul mai puneti va pofta n cui ca vine antena peste voi si va pierdeti semnalul ptr 2012

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.