Pe soseaua Giurgiu-Bucuresti, la iesire din Daia, in parcarea dinaintea sensului giratoriu ce leaga drumul spre Oltenita de national, nea Nicu, vinde din masina recolta stransa din gospodaria proprie ajutat de familie, si incantat de satisfactia clientilor sai.

„Vand, domnule, cum sa nu vand ? Pai la ce trafic e pe soseaua asta nu am cum sa nu vand! Cumpara si soferii de camioane, si masini mici , cumpara si romani si straini, dar cel mai bine vand la autocare. Cand opreste cate un autocar mor de drag. Vin, domnule, si miros rosiile, ardeii, si se vede pe fata lor cat de mult le place. Apoi cumpara de nu am eu marfa sa le dau ” ne povesteste nea Nicu.

L-am intrebat apoi daca participa cu produsele sale la Ziua Recoltei care se organizeaza in aceste zile la Giurgiu.

„De ce sa-mi pierd timpul la ziua recoltei cand aici vand de rup ? Sa se duca aia cu asociatii, aia cu productie mare, domnule, eu stau aici, am invatat si pe bulgareste de cand imi umplu timpul cu ei „

6 COMENTARII

  1. nea nicule nu te a aflat Lucifer ca iti permiti sa ti cistigi existenta ca te evacua de acolo cu ciraciilui imediat!

  2. Lucifer = luceafar in limba latina.Mai invata si tu carte.Daca ai vrut sa-l jignesti nu ti-a iesit.Poti sa gasesti o alta denumire asa l-ai complimentat.

  3. Pentru curiozitatea ta prenumele LUCIAN = lux,lumina.E problema ta daca esti prieten cu cel cu coarne pe care il invoci.Succes!.

  4. Ba daniele, da ce legatura are sa il afle lucifer pe asta cu vanzarea in parcare daca lucifer nu e lucian iliescu ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.