Lucian Iliescu, primarul municipiului Giurgiu, este deranjat de faptul că o parte dintre chiriaşii de pe strada Gării nu şi-au plătit de ani de zile facturile la gunoi, apă sau energie electrică. Acesta este hotărât ca, după încheierea lucrărilor la strada pietonală, să îi mute pe rău platnici.

„Ei nu plătesc gunoiul, nu-i interesează căldura, nimic. Sunt hotărât să îi evacuăm şi să readucem în starea normală acele clădiri. Pe strada Gării au fost numai negustori, iar pe această stradă trebuie să existe o stradă cu oameni civilizaţi. Trebuie să îi punem pe fiecare unde îşi merită locul” a declarat Iliescu.

Edilul-şef spune că pentru cei care îşi vor plăti utilităţile există soluţii, în timp ce restul vor trebui să plece într-un loc care să-i acepte fără să plătească.

„Am făcut apartamente sociale, mai facem încă 20. Vom găsi soluţii pentru cei la care găsim înţelegere să plătească. Ceilalţi pot pleca la ţară sau în oricare alt oraş care îi acceptă fără să plătească” a mai spus Lucian Iliescu.

Sursa: http://www.adevarul.ro/locale/giurgiu/Primarul_municipiului_Giurgiu_vrea_sa_evacueze_rau_platnicii_de_pe_strada_Garii_0_562743839.html

 

2 COMENTARII

  1. e foarte bine ce face tovarasul lucian iliescu,pe garii stau numai ciori,nu se face ca o strada modernizata,cu cladiri istorice ce pot fi renovate si date in locatie sau vindute sa fie locuite de ciori imputite care in afara de gainaturi nu fac nimic altceva.ca tovarasul lucian iliescu are si interese directe ptr.el si familia lui,se subintelege,noi comunistii am pus fami(g)lia pe primul plan si actionam ca atare,usi ciorilor de pe garii,sa ramina pe ghizdarului ca e suficient…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.