http://sindicatulfraternitatea.ro/ ne socheaza prin dezvaluirile scrise pe site-ul ce reprezinta sindicatul politistilor angajati ai pentitenciarului Giurgiu :

Droguri, telefoane mobile, grupari infractionale in randul detinutilor, istorii demne de filme hollywoodiene, toate acestea in penitenciarul Giurgiu despre care pana astazi stiam ca este un penitenciar de maxima securitate.

Nu stim ce definitie mai poate avea sintagma ” maxima securitate” in conditiile in care probele aduse de autorii textului sunt de necontestat.

Va invit astazi sa cititi cu infrigurare relatarile cat se poate de autentice pe care politistii din sindicat le prezinta tragand un semnal de alarma ce ar trebui luat urgent in seama de toti factorii de decizie interesati de cele ce se intampla in penitenciarul de la Giurgiu .

Dezvaluiri complete despre faptele din Penitenciarul Giurgiu aici: : http://sindicatulfraternitatea.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=1001

Acelasi lucru ilustrat si cu imaginile de pe facebook aici :

http://prison.com.ro/detinutii-din-penitenciarul-giurgiu-si-facebook/

2 COMENTARII

  1. dar cea mai josnica puscarie este pnt giurgiu nu se poate ce se intampla in acest pnt va purtati urat chiar si cu vizitatorii. nu este normal ce se intampla. dak ati fii in locul detinutilor ce ati face??? poate se va intoarce roata DRAGII MEI GARDIENI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.