Situaţie incredibilă la Giurgiu. Dupe ce saptamana trecuta politia  amendat drastic doi tarani care au pus masa pe o strada comunala sa bea un sprit, astazi, o  petrecere de nuntă se desfăşoară chiar în mijlocul unui drum judeţean. Nuntaşii şi-au montat cortul pe una dintre benzile de circulaţie, anunţărealitatea.net.

Organizatorii au primit aprobare de la Consiliul Judeţean pentru amplasare unui cort pe 15 metri de pe drumul judeţean care traversează localitatea Vărăşti, în Giurgiu.

Pentru ca şoferii să vadă că în mijlocul drumului este un cort, nuntaşii au amplasat şi mai multe semne de circulaţie, dar şi girofaruri.

Potrivit tradiţiei din acea zonă, nunta trebuie făcută în faţa casei socrului mare. Intrebarea este asa e corect ? 112 , polita se aude?

4 COMENTARII

  1. abuz a b u z a b u z a b u z si de o parte si de alta obicei fala fite dar ce e drumul lui masa ce faci nea mitica dormi in post sau e vb de altceva ginerele socrul mare e mahar in u s l cartonas galben nea miticuta data viitoare stai pe tusa va faceti de cap dlor de la c j gr

  2. nu mai aruncati totul pe beianu!nu s-a dus beianu sa verifice amplasamentul cortului.au venit aia cu cerere ca vor amplasa un cort langa drumul judetean si, ca tot romanul, au intins cortul cat drumul.de
    apreciat ca au luat masuri de siguranta pentru circulatie (girofaruri-galbene si albastre ? si triunghuri de avarii)

  3. mda! tot ce e rau in judet e de vina Beianu ! cand e ceva bun nu mai zice nimeni nimic ! da-i taranului un deget ca-ti ia toata mana ! se comenteaza toate nimicurile , comentati mai fratilor si lucrurile bune si hai sa le punem in balanta ! nu , a crescut stramb un pom pe marginea drumului si hop , e de vina Beianu ca nu a stat cu stropitoarea la radacina lui si nu i-a pus proptea cand era el mic si sigur in apropiere trebuia sa fie Anton cu un aparat foto sa imortalizeze momentul! hai sa vedem lucrurile si cum sunt ! mai da-o dracu de treaba , tara arde si baba se piaptana ! se pot discuta si lucruri mai serioase decat faptul ca a plouat acum un sfert de ora si acum a stat ( dar de ce a stat , sigur s-a uitat Beianu in sus , nu ? ) !

  4. Ma mir cum de nu este vinovat iar PDl-ul sau Boc sau Basescu. Vedeti ca RAUL vine de la RADACINILE USL-ului?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.