Garda Financiară Ilfov a confiscat peste 20 de tone de brânzeturi. Acţiunea Gărzii vine după ce şeful statului, Traian Băsescu, a declarat că după ce am confiscat tirurile cu flori din Olanda, o să le luăm şi laptele.

Garda Financiară a confiscat un tir încărcat cu produse lactate, aduse din Bulgaria, la Voluntari.

„Ca urmare a acţiunii de monitorizare a transporturilor intracomunitare, efectuate de Grada Financiară pe teritoriul României, a fost identificat la intrarea în punctul de frontieră Giurgiu un camion care transporta 22 de tone de brânzeturi. Ulterior, ne-am deplasat la sediul declarat al societăţii respective care a comandat această achiziţie. Nu am putut identifica pe nimeni la sediul social şi la niciun alt punct de lucru. Şi niciun reprezentant legal al acestei firme nu s-a prezentat cu documentele privind activitatea societăţii. Astfel, a fost declarată firmă de tip fantomă”, a declarat pentru Realitatea TVun reprezentant al Gărzii Financiare Ilfov.

Produsele confiscate urmau să ajungă pe piaţa românească. Transportul este evaluat la aproximativ 15.000 de euro brut. Dacă ar fi fost pus în vânzare, iar prejudiciul adus statului ar fi fost de 100.000 de lei.

Produsele urmează să fie comercializate în regim de urgenţă, prin intermediul magazinelor ANAF-ului.

3 COMENTARII

  1. ca fost fotbalist la olimpia giurgiu,ma stiu aia batrani,desi am parasit aceasta lume demult,cind cetii in rai stirea asta despre garda financiara giurgiu,m-am gindit ca astia mi-au confiscat brinza …de pe cap,ma uitai la dus si nu am mai vazut-o.

  2. pentru novici,au fost doua mari echipe rivale in giurgiu,olimpia,echipa fabricii de zahar,dunarea,echipa santierului naval.in 1958 mare baraj ptr.cistigarea campionatului regiunii bucuresti si mergerea la baraj ptr.div.b pe dunarea in port,dunarea-olimpia 0-1 retur pe marin anastasovici,olimpia se numea in 1958,olimpia-dunarea 0-2. a mers la baraj dunarea,nu a intrat in b,in ultimul meci de baraj vagonul arad-dunarea 4-0 dupa esec,olimpia si dunarea,cele doua surori s-au unit formind victoria giurgiu. nici asta nu a intrat in b,blestem,locul doi in serie.nah ca va adusei aminte de ce era acum 50 ani.fotbalisti renumiti de la victoria:mares la farul constanta,gica grozea la dinamo si petrolul…

  3. l-am uitat pe bebita nasturescu-misei,extrema dreapta de la rapid ce a iesit campioana in 1967…amintiri,amintiri…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.