O profesoară din comuna Bolintin-Vale, judeţul Giurgiu, a luat nota 1,1 la examenul de titularizare, dar predă economie la un liceu de lângă Bucureşti. Tânăra poate fi descoperită în ipostaze provocatoare pe un cunoscut site de socializare.

Nota 7,85 la examenul de titularizare nu a fost suficient de mare pentru ca suceveanul Andrei Marinescu să ocupe un post de profesor. În schimb, cel mai slab contracandidat al său a fost mai norocos.

„Nu mi s-a dat niciun post. Posturile la geografie nu au fost scoase la concurs, deşi ele există. Am aflat că în oraşul Vicovul de Sus, judeţul Suceava, la Grupul Şcolar Ion Nistor funcţionează bine-mersi cu acte în regulă un contracandidat ce a obţinut nota 2,20 la examenul de titularizare”, a spus Andrei Martinescu.

La fel stau lucrurile şi în apropierea Capitalei. Ileana Răcaru a obţinut doar nota 1,1. Cu siguranţă alta ar fi fost nota obţinută de ea, dacă ar fi concurat cu pozele postate pe un site de socializare. Femeia predă la un liceu din Bolintin Vale.

„Mie nu mi se pare că e bine că a luat 1,1, dar a luat la concursul de suplinire peste 5 şi a fost încadrată”, a spus inspectorul-şef al ISJ Giurgiu, Alexandru Burgui.

10 COMENTARII

 1. Inspectorul General BURGUI a fost numit in functie pe criterii politice si nicidecum pe criterii profesionale,fiind un profesor mai mult decat modest.Unde a dus incompetenta sa manageriala se vede bine in dezastrul din invatamantul giurgiuvean

 2. problema este mult mai grava la liceul din comuna Hotarele unde sint 4 suplinitori iar la titularizare o parte din ei au luat tot ca si domnisoara de la Bolintin 1,1 dar domnul Burgui stie „ce face” ,mai este putin si se apropie campania electorala …

 3. sunt exemple peste tot, sc 8, liceul t vianu, majorescu, ce sa mai zic de scolile si liceele mai slab cotate! Vreti si numele lor? Si al celor care i-au sustinut pe prosti? Nu va este clar inca? Mai grav este ca prostii scot prosti, iar acei prosti sunt copii nostrii, viitorul nostru lasat pe mana analfabetilor cu aere de dascali!

 4. @CORECT.domnle’nu este prosti astia de zici matale,este apsolventi de spirache haret,iuniversitatea srl aia a lu’mos bondrea,invatamint la maaareee distanta.si io tot spiru terminai,la si mai mare distanta

 5. CORECT… DESTEPT MAI ESTI!!!!!!!!!!!!
  PAI NICI NU STII BINE SA VORBESTI ROMANESTE SI MAI EMITI SI JUDECATI DE VALOARE SI-TI MAI DAI SI CU PAREREA!!!!!!!!!!!!
  SE SCRIE CORECT „SUNT COPIII NOSTRI” DAR LA ASA PARINTI CA TINE ASA COPII CA EI! CUM SA AJUNGI TU LA „SPIRU” AIA DUPA CARE TOTI JELITI DACA NU AI TRECUT DE GENERALA!
  SAU DACA AI TRECUT CUM AI FACUT-O?
  CINE TE-A SUSTINUT CA ALTFEL NU TRECEAI!
  TRAGE MAI BINE AERELE DASCALILOR IN PIEPT, INGHITE-TI NODUL SI…. DOAR VEZI-TI DE TREABA TA!
  SAU CHIAR NU AI NICIO TREABA.
  ATUNCI, VORBA PROVERBULUI, „FERITI-VA DE MINTEA PROSTULUI CA ESTE ODIHNITA”!
  IN REST TOATE BUNE!

 6. cu prostul nescolarizat, te lupti putin si ai scapat, dar lupta este colosala, cu prostul care are scoala ???

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.