Preşedintele Traian Băsescu a afirmat că există multe speculaţii în privinţa sa, precum faptul că ar fi bolnav sau alcoolic, şi când se întâlneşte cu omologii săi trebuie să le explice că informaţiile din presă sunt false, cum a fost şi în cazul schimbului de replice cu Joe Biden.
Şeful statului, Traian Băsescu, a fost întrebat într-un interviu pentru Adevărul despre speculaţiile că ar opta pentru o funcţie executivă la finalul mandatului său prezidenţial, Băsescu răspunzând că sunt multe speculaţii pe seama sa: „Mulţi speculează că sunt bolnav, mulţi speculează că sunt alcoolic, mulţi speculează că sunt nu ştiu cum. Sunt speculaţii”, a explicat preşedintele zâmbind.
În acest context, Traian Băsescu a dat explicaţii şi cu privire la schimbul de replici avut cu vicepreşedintele SUA Joe Biden, care i-a spus şefului statului că arată „sănătos”. „N-ar fi prima dată când mă întâlnesc cu un şef de stat, un omolog, şi spre exemplu se aruncă o informaţie din presă. Am avut nevoia de a explica. A dus cineva o campanie cu implicarea mea şi a familiei mele în traficul de armament şi a trebuit să explic că nu e adevărat”, a spus Băsescu.
Aflat în vizită în Statele Unite, preşedintele Traian Băsescu a avut parte de un episod cel puţin neaşteptat. În cadrul întâlnirii cu şeful statului român, vicepreşedintele american, Joe Biden, nu s-a putut abţine să nu remarce cât de „sănătos” arată preşedintele Băsescu. „Păreţi sănătos!”, i-a spus Biden lui Băsescu, momentul fiind imortalizat de camerele de luat vederi.

2 COMENTARII

  1. Presa,a patra putere in stat sau cainele de paza al democratiei.Presa din Romania credeti ca e neutra,cinstita ,da informatii corecte cetateanului?Multumesc,astept parerile dumneavoastra.

  2. pe mine prea putin ma intereseaza ce bea,cit bea si ce f-ute basaescu.pe mine ca cetatean obisnuit ma intereseaza sa :reduca aparatul bugetar mare mincator de bani publici,sa modernizeze romania prin schimbarea constitutiei,reducerea numarului de putori numite parlamentari,sa ma faca frate cu america nu cu rusia,sa modifice organizarea administrativ teritoriala,sa descentralizeze totul,mai putine organizatii inutile gen prefecturi,consilii judetene si locale…sa faca posibila venirea capitalistilor adevarati care sa investeasca in romania si care sa creeze locuri de munca,de capitalistii lui peste prajit care sug la tita bugetara,mai bine lipsa…in fine,ar mai fi si altele(multe de zis)si zau ca nu ma intereseaza,cum zisei,cit,ce bea,pe cinef-ute…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.